miss_black Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bugün sınıfta Constanntine(böle mi yazılıyordu)i seyrediyorduk.İşte arada şeytan muhabbeti falan dönüyor...Arkadaşlardan biri şunu söyledi "birisi 6 haziranda saat 6 da hastahanenin 6. katında doğmuş vırt zırt...sonra büyünce 666 dan dolayı kendini şeytanın etkisinde sanmaya falan başlamış ve birini öldürmüş".Saçmalık!Ama muhabbeti çok komik oluyor:):)
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kisiseldeki süper fantastik hikayeye benzemis. ...sonra da "asla aptallarla tartisma, cünkü önce seni kendi seviyelerine cekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler" dedim, okulda ic savas cikti benim yüzümden biri öldü cok pismanim.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mükemmel tartışılcak bi konu bu ya.hadi sabahlayalım şeytandan satanizme derinlere inelim :S
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bıçaklıcam o şeytanı. boğazını sıkçam onun. hazır kurtlar vadisiyle gaza gelmişken kafasını duvara vururum onun
Zephyros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @Penth gunundesin yine bugun kaç kişinin ruhunu esir ettin de nesen bu kadar yerinde =)
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Eee? Yapın o zaman muhabbetini sürekli bir şekilde, konu açmaya ne gerek vardı ki? Git Kişisel'de Günlük'e yaz, hem azar da işitmezsin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Zephy, dela ben ve dramaqueen uludagda süper bi gece gecirdik de ahahah, ucagim da sabah 7 de, yapcak isim yok : )
Dela Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tam da allah var mi arkadasim sarkisi caliyo yardir marco
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o süper gece bana ait efendim ne demek..
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aaa Sly-One i nasil unuturuz ya, hele o köpek eti 23 melyonluk iskenderlerden sonra haha
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Şeytan çarpması! Peki ya şeytan çarpar mı çarpmaz mı ? Peki şeytan gerçekten insanın içine girer mi. Şeytanın gerçek çocuğu Bhaltazar mı cevaplar pls ?
Öne çıkan mesajlar