Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İskeletor

arcane

Öne çıkan mesajlar

Eger guzel sanatlar egitimi almadıysan ve imkanın varsa, baska bir hedefin veya engelin yoksa ; yeteneginide gelistirmek istersen m.s.ü ye , marmaraya veya diger guzel sanatlar fakultelerine git gez.
İmkanlar dahilinde de bu fakultelere girmeye gayret gosterebilirsin.

Tonlamayla ilgili ufak bir oneride bulunayım; çizdigin şeyi kalemle tonlarken ,yani ışık golge ile cizime boyut hissi verirken, parmagını surtme yontemini kullanmamanı oneririm.

Parmak surtme fuzen isimli malzeme ile yapılan calısmalarda kullanılır. Esasen amacı şu ,fuzen kagıda uygulandıgında eger parmak veya baska bir malzemeyle kagıda yedirilmezse kagittan cabuk silinebilen bir malzemedir, işi kolaylaştırmak için parmakla mudahale yapılır ve biraz ustalık gerekir.
Normal kalemle tonlama yaparken kalemin izleri ustune parmak surtup tonlar arasındaki gecisleri silme.

Başarılar dilerim.[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin.

[Bu mesaj WurkacTuRk tarafından 04 September 2003 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel çizmişsin tebrik ederim. Yalnız alt çenede biraz sorunun var sanıyorum. Kafasındaki şey (artık saç mı, kask mı, deri zırh mı nedir çıkaramadım) alt çeneyi çizerken seni yamultmaya zorlamış sanıyorum. Gerçi buna dişlerde sebep olmuş olabilir, ama o kafasındaki şey daha etkili gibi.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 04 September 2003 02:32 tarihinde demiş ki:
Güzel çizmişsin tebrik ederim. Yalnız alt çenede biraz sorunun var sanıyorum. Kafasındaki şey (artık saç mı, kask mı, deri zırh mı nedir çıkaramadım) alt çeneyi çizerken seni yamultmaya zorlamış sanıyorum. Gerçi buna dişlerde sebep olmuş olabilir, ama o kafasındaki şey daha etkili gibi.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
evet alt çene berbat, kötü çizdim baştan çizmeye üşendim.saç olacaktı o sonradan baktım iskelet yapıyorum arapların başlığı olur ya ona benzer birşey yaptım

bu arada parmağımla bi yere bastırmadım
o izler ya silgi izidir ya da çizerken üstüme elimi koyduğumdandır :)

Bonecrusher sen birşeyi beğensen şaşardım zaten[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

yorumlar için teşekkürler bi dahaki çizimimde dikkat ederim dediğiniz hususlara, bu çok acele ve baştan sağma oldu ama en azından hatalarımı öğrendim bi işe yaradı[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 05 September 2003 13:19 tarihinde demiş ki:
2h veya hb kalemle yapılan hafif bir skeç ilerki aşamaları kolaylaştırmaz da ne yapar sorarım size.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
biraz açsan, bişe anlamadım da.[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 05 September 2003 21:23 tarihinde demiş ki:
said:
horacegoesskiing, 05 September 2003 13:19 tarihinde demiş ki:
2h veya hb kalemle yapılan hafif bir skeç ilerki aşamaları kolaylaştırmaz da ne yapar sorarım size.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.

cizim yapmiyo adam resim yapiyo..

en az 3b kullanmasi lazim..

arz ederim.[hline]Külliyen Yalan...

3b iyi secim, deseni hakkıyla yapan 3b ylede yapar fazla koyu ton sadece desenin ortaya cıkmasını kolaylastırır ki yeni desen yapmaya başlayanlara fazla koyu tonlamalarla calışmamalarını oneririm.
2h ve Hb kalemle yapılan hafif skec sozu okadar yanlış degil; deseni yapmaya baslarken atılan flu,silik hayalet cizgiler ki 3 b ilede atılabilir fazla bastırmadan , desenin ilerki aşamasında silikleşerek gozle gorunmesede, desenin başında bir klavuz gibi desenin daha duzgun gelişmesinı saglar.

Aklıma gelmişken yazayım bir deseni modelden veya hayalden çizerken, kagıda yarım saat 1 saat gomulup işi bitirdikten sonra uzaga koyup resmin karşısına gecerek guzel olmuşmu olmamışmı diye bakmak yanlış olur.
Bir çalışmayı yaparken çalışmayı 5 10 dakikada bir gozden uzaklaştırmak hem gozu dinlendirir ve gozun yakından algılayamadıgı hataları ortaya cıkarır hemde çalışmanın oran orantı, kagıda dogru yerleştirme, perspektif ve tonlanmasinin daha az hatalı ve daha saglıklı olmasını saglar .
Ne kadar kagıda gomulur, resmin bütünü ile ugrasmak yerine ufak bir kosesi veya ayrıntısıyla oynamaya başlar kendinizi gereksiz ayrıntılara kaptırırsanız resimde hataların fazlalıgı o kadar artar.

İyi calışmalar, hayırlı gunler.[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 06 September 2003 19:19 tarihinde demiş ki:
geocities olduğundan image a sağ tıkla, özelliklere gelip oradaki adresi copy leyip adress bara paste le o zaman açılır
bence sende bi sağ tıkla , adrese bak :)

ben bu resimde 2B ve 6B kalem kullandım, başka kalemim yok, bizim buradaki kırtasiyede de yok, ama yazın siz alırım bi ara :)[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

arcana korkunç olmuş derken iyi olmuş demek istedim.

ha bu arada ben birşeyleri beğenebiliyorum.
mesela dırevın'ın yaptığı darth vader filmi
dashersw'nin sitesindeki babacummostors müzikleri..

ha zor beğenirim, ama beğenirim..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 September 2003 02:32 tarihinde demiş ki:
said:
Aegean, 06 September 2003 19:19 tarihinde demiş ki:
geocities olduğundan image a sağ tıkla, özelliklere gelip oradaki adresi copy leyip adress bara paste le o zaman açılır
bence sende bi sağ tıkla , adrese bak :)

ben bu resimde 2B ve 6B kalem kullandım, başka kalemim yok, bizim buradaki kırtasiyede de yok, ama yazın siz alırım bi ara :)[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."

aa whoops dalgınlııma gelmiş :P e eskiden açılıyodu şimdi niye açılmıyo :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...