Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 İstanbul'a göç durmadığı sürece fazlalıklar başka illere veya köylerine sürülmedikçe İstanbul'a oy vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yok Antalya yok İstanbulmus peh Hakkariden kral sehir mi var bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 istanbul ama izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 zonguldak olmadığını biliyorum. :D İstanbul bence de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ÇORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ANKARA tabiki ,memur şehri, sessiz, rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hiç gitmedim ama rize galiba, fotoğrafları çok hoşuma gitmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 dogal guzellikse konu rize , duzgun bir sehirse ankara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tikky bi öl ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bencede İstanbul birgün cokecek taşıma kapasitesi yüzünden. Gercekte hiç gormedim ama fotograflarla Mardin'in dogal yapısı cok güzel sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 paran oldumu ıstanbul ızmır farketmez her ıkısıde ii dir yazın antalyayı tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 antalya bi de samsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tabikide izmir ama son zamanlarda istanbula benzetiyorum artık . Silahlar kapkaç hırsızlık güzelim şehrimizide bozdular ehimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Antalya! hos bozulmaya basladı ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Tayyip izmiri almaya çalışıyo ya. Ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 kişisel düşüncem lütfen tepeme binmeyin ama istanbuldan nefret ediyorum.İzmir ve Antalya derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bindim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sdfdsfasdfasdfasdfsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Evin içinde bir oda, odada İstanbul Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul Adam sigarasını yaktı, bir İstanbul dumanı Kadın çantasını açtı, çantada İstanbul Çocuk bir olta atmıştı denize, gördüm Çekmeğe başladı, oltada İstanbul Bu ne biçim su, bu nasıl şehir Şişede İstanbul, masada İstanbul Yürüsek yürüyor, dursak duruyor, şaşırdık Bir yanda o, bir yanda ben, ortada İstanbul İnsan bir kere sevmeye görsün, anladım Nereye gidersen git, orada İstanbul. Ümit Yaşar Oğuzcan Uzakta,simdi,sönük dalgalarla yükselerek Semâ-yi garbi ezen,muhtesem,büyük,yüksek, Vakur,samt-i müheykel,mükedder ü magbun Durur;o hasr-i mebânî,o girdibâd-i kurun Agirlasir gibi üstünde bu ihtiras-i simal Siyah kanatlari yorgun bu tayf-i istiklâl, Ufufklardan eder buzlu bir havâ ceryan Vegâ-yi din ile mâ'lûl bir heykel-i ezmân Durur,zemîn-i harekette,ser-sikeste,garib, Hudutlarinda zafer kosturur bir Ehl-i salib. Hamdullah Suphi TANRIÖVER istanbul'u dinliyorum istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı önce hafiften bir rüzgar esiyor; yavaş yavaş sallanıyor yapraklar, ağaçlarda; uzaklarda, çok uzaklarda, sucuların hiç durmayan çıngırakları istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı. istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı; kuşlar geçiyor, derken; yukseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık. ağlar çekiliyor dalyanlarda; bir kadının suya değiyor ayakları; istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı. istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı; serin serin kapalıçarşı cıvıl cıvıl mahmutpaşa güvercin dolu avlular çekiç sesleri geliyor doklardan güzelim bahar rüzgarında ter kokuları; istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı. istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı; başımda eski alemlerin sarhoşluğu los kayıkhaneleriyle bir yalı; dinmiş lodosların uğultusu içinde istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı. istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı; bir yosma geçiyor kaldırımdan; küfürler, sarkılar, türküler, laf atmalar. birşey düşüyor elinden yere; bir gül olmalı; istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı. istanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı; bir kuş çırpınıyor eteklerinde; alnın sıcak mı, değil mi, biliyorum; dudakların ıslak mi, değil mi, biliyorum; beyaz bir ay doğuyor fıstıkların arkasından kalbinin vuruşundan anlıyorum; istanbul'u dinliyorum. Orhan Veli Sana dun bir tepeden baktim aziz istanbul Gormedim gezmedigim, sevmedigim hicbir yer. Omrun oldukca gonul tahtina keyfince kurul Sade bir semtini sevmek bile bir omre deger. Nice revnekli sehirler gorunur dunyada Lakin efsunlu guzellikleri sensin yaratan Yasamistir derim en hos ve uzun ruyada Sende cok yil yasayan, sende olen, sende yatan Yahya Kemal Beyatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar