Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 skype kullanalım :(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 skype de nerden karı kız buluyoruz ? ben çözemedim onu çağrı yapıyorum açmıolar çaldırıp kapatıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 nasıl davetiye alıcaz? [email protected] a bi davetiye atarsanız şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Arkadaşlar invite istiyorum gönderirseniz sevinirim seregwethrin -at- gmail -nokta- com [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 10:51 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben indirdim, beta tester oldum ve 2 aydır da kullanıyorum bu mereti. 5-6 konuşma açınca 1024 rami bile kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bana davet yollarmısın Lethious? seregwethrin [at] gmail [dot] com [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 13:03 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 az kaldı zaten msn paralı olacak mecburen bütün millet gtalk'a hücum edecek. ama ben e-mail adresimi sevmiyorum gmail'deki hotmail deki iyiydi ad soyad :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Msn paralı olmaz hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 son 2 posta tek lafım var : "LöL" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 msn paralı falan olmicak fw mail hikayeleri onlar... bide shiftdeletede msn 8.0 ın sistemde bir açık bıraktığı konuşulmuştu bulamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cevrim disiyken mesaj atabilmek disinda bir numarasi yok . hep ivir zivir . windowsla birlikte geleni kullaniyorum ben bir derdim yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben şimdi msn i açtım ve daha yeni bir sürüm bulundu yüklemek ister misiniz diye bir şey çıktı... daha dün bile yoktu bu... bahsettiği sürüm bu mu ? bir de msn in sitesinde indirip yüklemeden önce msn in hangi versiyonu olduğunu görmenin bir yolu yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 daha fazla bilgi edinmek iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hayır diilmiş 7.5 in yeni bişeyi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Skype mı Gtalk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Windows Live Mail paralı olmayacak mı? Hani şu Beta denemesi için davet aldıgımız? Eger bu paralı olmayacaksa tamam msn de paralı olmayacak diyebilliriz ama paralı olcaksa Windows Live ile birlikte Msn de paralı olacaktr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 paralı olmayacak ki? nerden çıktı windows live paralı olcak diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ne bileyim aklımda öyle kalmış benim bi yerde sanki öyle okudum gibi geldi. öyle bişey yoksa sorun yok tmm. o zaman msn rules lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 msnin kaç sürümü çıkarsa çıksın bir işime yaramıyor. bağlantı problemleri, gönderdiğim mesajların gitmemesi vs... benim için msnin en büyük eksiği bir mesajın gidip gitmediğinin programın kendisinin de farkında olmaması. anında gitmiş görünen bir mesaj, çok sonra iletilemedi diye karşıma çıkıyor. miranda kullanıyorum. webcam kullanmam haricinde msnin benim için hiçbir artısı yok. ekranda çok yer kaplayan, afilli ve reklamlı bir program olarak görüyorum. ayrıca network açısından da çok yoğun olmasından dolayı yaşanan bağlantı problemleri sebebiyle msn ile hiç hoşlaşmıyorum. bu arada yeni sürümde offline mesaj atmanın mümkün olduğunu okudum (2. sayfada) bunu sevindirici bir haber olarak alıyorum. icqnun en sevdiğim özelliklerinden biridir. 90' kuşağı metalcilerinden ayrılamaz parça olarak görüyorum. nostaljik bir değeri de var yani (: [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 20:45 tarihinde, Kendercik tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 boş iş hepsi, bi telefon açın kısadan kurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 dimi eskiden instant message mı vardı hepsi boş iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Daha da eskiden telefon mu vardı millet birbirine mektup atardı böyle kokusunu mektubun üstüne sürünürdü sevgililer. o_O [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 23:31 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 skype :) invite yollamak isteyen biri çıkarsa [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 skypede fake yaw o kadar kız çıkıyor aratıyorum bir tanesinden cevap alamadım :/ problem benim yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 said: brigand - "daha da eskiden telefon mu vardı millet birbirine mektup atardı böyle kokusunu mektubun üstüne sürünürdü sevgililer." o_o valla japonlar internet üzerinden koku transferi yapabilen bi alet geliştirmiş.. yani için rahat olsun 2-3 seneye yollarsın kokulu maillerini :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar