Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn messenger 8.0

BlueStar

Öne çıkan mesajlar

ben şimdi msn i açtım ve daha yeni bir sürüm bulundu yüklemek ister misiniz diye bir şey çıktı... daha dün bile yoktu bu... bahsettiği sürüm bu mu ? bir de msn in sitesinde indirip yüklemeden önce msn in hangi versiyonu olduğunu görmenin bir yolu yok mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

msnin kaç sürümü çıkarsa çıksın bir işime yaramıyor. bağlantı problemleri, gönderdiğim mesajların gitmemesi vs...

benim için msnin en büyük eksiği bir mesajın gidip gitmediğinin programın kendisinin de farkında olmaması. anında gitmiş görünen bir mesaj, çok sonra iletilemedi diye karşıma çıkıyor.

miranda kullanıyorum. webcam kullanmam haricinde msnin benim için hiçbir artısı yok. ekranda çok yer kaplayan, afilli ve reklamlı bir program olarak görüyorum.

ayrıca network açısından da çok yoğun olmasından dolayı yaşanan bağlantı problemleri sebebiyle msn ile hiç hoşlaşmıyorum.

bu arada yeni sürümde offline mesaj atmanın mümkün olduğunu okudum (2. sayfada) bunu sevindirici bir haber olarak alıyorum. icqnun en sevdiğim özelliklerinden biridir. 90' kuşağı metalcilerinden ayrılamaz parça olarak görüyorum. nostaljik bir değeri de var yani (:

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 20:45 tarihinde, Kendercik tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
brigand - "daha da eskiden telefon mu vardı millet birbirine mektup atardı böyle kokusunu mektubun üstüne sürünürdü sevgililer." o_o

valla japonlar internet üzerinden koku transferi yapabilen bi alet geliştirmiş.. yani için rahat olsun 2-3 seneye yollarsın kokulu maillerini :d:d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...