KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ya geçen gün dts lere gittim baktım Türkün biri ismi F8DeviL eheh felan güldüm ondan sonra gittim party arıyom ingilizin teki dedi sen F8DeviL in le kas dedi deli olcam walla millet özentilik yapıyo acısını biz çekiyoz :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 anladıysam Mage olim (allah korusun :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende Erkekin2si gördüm walla dtslerde.böle salaklarla dolu memleket işte.kendi kişiliklerini yansıtıolar abi başka bi b.k deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 semih kendilerini yansıtırken bizm adımızı kirletiolar sorun orada :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 zuahahafhasughasghvysuvhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ewt orası öle kendi salaklıı bi derece.ama bizi kirletmeleri 2 derece auhzua.ıyy irenç oldu a.q :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yavaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 0kok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 marlo hala post kasıyosun,nefr geliyo kaç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 mi? no mi not post kasar amigo no pls ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar