BesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 normal olarak mesela dual rom dual w.e belt tamamen tercihe kalmış (şahsen kekuri belt) lycoan +6 dd +3/10 (25kasma bulamazsın :P) +8/15hp set (geçen +9 gördüm pöff one öle 190hp adasfda) pet mage dersen +7/12hp complete (pad bölümü crimson goblin) +6/25 dd crystal +7 elixir jewellry bölümü sana kalmış o kdr defans warken takıları abartmaya gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 noob best buldunmu lycoon staff :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yaw oyuna giremedim kac gundur fazla bir girdim marodonda gezdim mage earing 600 m falan koymuslar noluyo dedim ^_ ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 satan warda biz almıoz adasfasd shouttan 1kişi bilemi pm atmaz be bari yalandan fln atarda sewindirir :P bütün gün boş boş geçio öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 +8 lycoon diyodun la borumu pm yagsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 mage earring olayına değinmek istiyorum. adına bakıp da kanmayın. ME yalan item. özellikleri fıs. en azından o paraya değmez. staff wiz +9 olsun. paperda tabi. ayrıca 10 dd helmet yerine +8 hp helmet kullanmak daha yararlı. 10 dd hiçbi işe yaramaz. hp fazla olduktan sonra sinler kesemiyo zaten. bi de not, 64 + en iyi lvldır paper için czde. 255 m oluyo. kodunmu tam koyuyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 mage earing kimse iyi bonuslar için takmıyoki zten resist ve def için takıyo takan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben w.e diom hala m.e diolar ne diim yani adasfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 best senle daha 1 vs 1 yapcaz itemlerini tamamlamadınmı daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ex yalan oldu zaten yaw girince ya arenada takılıyom yada maradonda geziyom daha tam olarak duzelmedi su lag olayı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tt e kafam girsin bu ne ***** lf atıom 1 lf atıom 2 lf atıom DC :S itemları bugün yrn tamamlıcaz inş :P satan adam arıoz ^^ [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 19:46 tarihinde, BesT tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lycon +8 ararsan satan bulamazsın tabi wood +8 neyine yetmiyo noob asdadadadasda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 wood +9 la gezioz ztn noob gibi afasdafasd millet dlw de wizard +9 koyuo merchanta anca bakıoz bi bulsam adamı direk çekcem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Beyler olimpyada şimdilik 41lvllık bi mage'im var paper flame/ice sizce şu an +7/12hp set var ustumde ve buffsız canım 713 peki sizce +7/12hp mi giymeliyim yoksa +/12mp mi giymeliyim(Bu arada hiç uniqe yok ustumde) sizce ne giyiyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla hiç bisey giyme yol yakınken bırak iyice alısırken bırakamazsın gunlerine yazık olur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ya yok zten 2 yıla akındır oynuyorumdaolimpyadaki mage'imi açalı 3 gun olu ve 41oldum ustumde +7/12hp set var arklarım +7/12 mp giy diyo arada kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 endless resist ve def diyosun da bunlar bonus sayılmıyo mu ? :S 10 resist 10 def. SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 mp set sadece bu işe yarar ; "Koca bir hiç" sadece mob keserken takılırki daha rahat kesilsin die mage ztn nerde kasar ya harpy ya troll ya apos apos ve trollde sen wurmazsın harpyde tek mage ön plandadır o kdr mage wuruo ztn mp takmaya gerek yok hp wer hiç olmazsa daha fazla hp den yatmazsın :P (bugüne kdr 1kere mp set takmadım lwl kasarken , takanlarında ne oldunu gördük press ok adfasfasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 zuhaha ole oluyo valla adamlar zombide kasarken mp set takıyo 1 slot vuruyo hoop bi bakıyorum mage yerde askdsaudas :D ama kendimi ilk defa bişey zannettim bi mgede hel 41lvlda buffsız 713canı gorunce :D afsadsadka mage olarak noob'um yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 mp set güç denemesi için. komik rakamlar çıkıyo. oO oluyosun falan. "hö harpye 4.2k vurdum lan. :S" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Pet mage ol Paper a uniq ÇOOOk lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 complete , crimson goblin pad , elixir e werdiin parayla ztn paper ın unique parası denk deneblr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bazen can sıkıntısından (ki özellikle sabah 06.00 suları parti bulmak mümkün olmuyor) toplu Uruk hai, uruk blade falan kesiyorum tek başıma. Hp setlerle yatmıyolar tek novada. Mp set kullanmanız şart. Tronları tek tek kesmek durumunda kalıyorum, ki onda das mp set gerekiyor çabuk kesmek için. Ayrıca harpylerde ks'ye maruz kaldığınızda hemen hp yerine mp leri takıyorsunuz ve daha az exp kaybediyorsunuz. Her paper mage mutlaka mp set bulundurmalı yanında. Kullanacağı iyi seçsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 üstüne şöle beyaz bi entari geçir kulaklarına iki tane imitasyon küpe boynuna anaconda dola parmaklarına iki tane gümüş yüzük al belinede kırmızı bi eşarp bağla çık czye en güzeli :D allahtan bırakmışım bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar