Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yarım saattir oyuna girmeyi deniyom ama herseferinde info load yaparken %10 da takılıyo ve hata weriyo.sizce bunun nedeni ne olabilir?bilgisi olan yardım ederse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Dun bana da oluordu Premiumun yeni mi bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet premium yeni bitti... yeni id almıştım premium dün akşam bitti bugün gireyim dedim %10 da hata weriyo dürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben de 45 dakikadır giremiyorum. Premium değilim ben. Bekliyoruz bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Aynen bug sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 arkadaşın charıyla deniyom bakalım sorun premiumdanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 31 lik ve 1 gunde kasılmış warriorum la oyundayım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 walla lag olmasa bi dünde 45 yapardım ama lag war diye sağolsun kimse riske girmek istemesi arkadaşlardan bende zorlamadım 3 günde 30 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Arx sen nerde kasıorsun ben biraz yavaş olsada bir gunde LAG yoksa skeleton knightlarda 42 yaptım Sen nerde kasıorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lag olmasa bana 3 novacı yardım edecekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 =) bende tek başına sandım =) xigenon olsa çok tanıdık var ama beramusta bir kuzen var oda item derdinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar