Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Nice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 İidir. Konturlarken photoshop mu kullandın? En sinir olduum şey o iş de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yok, belirginleştirme ve kesip taşıma için MS Paint; sis ve tuval efekti için Photo Filtre kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yüzde aynı ifadeyi yakalayamamışsın gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Eh kötü yanı o, mesela ağız kısmını büyüteç aracıyla zoom yapıp çizdim.İstediğin çizgiyi yakalamak çok zor, zaten belli belirsiz görünüo büyütünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ağız 2.'sinde daha belirgin VE daha büyük olmuş. 2.'sindeki ağız o sevimli şapşallığa yakışmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Evet küçük bi rötuşla gözümden kaçan şeyi düzelttim, ağzı için uyardınız :][ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 23:50 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Gözler de yukarı kaymış biraz :P Bize baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 çiziminde karakterin bi sevimliligi var onu kaybetmissin iki resimdede ama nasil kazanacagini bilmiyorum:/ neyse o sempatik ifadesini saglayabilrsen güzel bisey olacak sanirim daha az saskin gözüküyor oyüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar