bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bilmiyorum ne kadar çok seversiniz ama ben hastasıyım.Öyle böyle değil bu sevgi =) Aslında yaparken resimleri çekmek isterdim ama henüz yapmadık bikaç gün içinde yaparız =) o zaman tam yapılışını detaylarıyla gösteririm şimdilik bunlarla idare edin =) Malzemeler 1 kilo çiğ köftelik bulgur, Yarım kilogram çiğ köftelik kıyma Siyah isot 50 gram Çiğ köfte baharatı 100 gram (karışık) Kara Biber 50 gram 3 kaşık salça 2 tane kuru soğan Bir baş yeşil soğan Birazcık maydonos Bir çay bardağı sıvı yağ (zeytin yağı) Bir tane limon 4 tane rendelenmiş domates Hazırlanışı İlk önce bulgur, kıyma, salça, kuru soğanı karıştırıyoruz. Beş dakika yoğuruyoruz. Yoğurma işlemini çok güçlü bir şekilde yapmalıyız.Gücünüz yoksa hiç kalkışmayın ellerinizi yumruk yapıp yoğurursanız daha güzel olur. Daha sonra baharatı isotu ve karabiberi koyup 5 dakika daha yoğuruyoruz. sonra sıvı yağ ve rendelenmiş domatesi koyuyoruz ve yoğurmaya devam ediyoruz. Daha sonra Yeşil soğan koyuyoruz.5 dakika daha yoğuruyoruz iyice kıvama gelmiş olması lazım kıvama geldiğini ise iyice kızıllaşmasından be parça parça olmamasından anlıyoruz.Yumuşak olucak yani. Ve bitti.Çiğköfteniz hazır. yanında ayran falan güzel gider. Ama ben genellikle yanında rakı içiyorum. afiyet olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yaaaa kardeşim bunu arıyordum ben de kalbimi okudun resmen bugun alsancakta çiğköfte yedikten sora eve dönerken olum ben bu çiğ köfte yapmayı öğrensem süper olur dedim. melek misin sen yavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 böyle tutorial'a can kurban... bi bulu$mada yap ta yiyek black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla yaparım yarın yapıcam ben =) annemden öğrendim.Annem in hayatta öğretti en yararlı şeylerden biridir herhalde bu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Tavana yapıştırmıyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 allah razi ola .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Çiğ köfte partysi yapıyorum haftaya. Zaten planlıyodukta yapçak, bilen biri lazımdı. Aynen deniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cıg kofte yapmak boyle gramla falan olmaz deneyım ıster tecrube ıster kınadım cıg koftenın boyle yozlastırılmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet apachenın dediğide doğru Ayrıca elinin ve alnının teri bulaşmadan o çiğköftenin tadı olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bunlari yaparken , ibrahim tatlises dinlemek ayri bir ilham verir insana ama di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ne tatlısesi ya kazancı bedih yada mahsuni. tatlıses kim yaa. bi de antep ve urfalılar kapışıo bu çiğ köfte konusunda da urfalılar daha ii yapıo abi denedim gördüm sölim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 olm bunun kolayı var.biz markette çiğ köfte harcı diye bişi bulduk.bulgurla kıyma katıyodun sanırım sadece içine işte arkasında yazanları katıyosun.tabi asıl maharet yoğurma kısmında.arkadaşlar yoğurdu 2-3 saat.çok kral olmuştu valla öyle böyle diil.o harçlardan bulursanız tavsiye ederim deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Harçlar yalan öyle çiğköfte olmaz kartal görünümlü karga elinin alnın teri bulaşmadan herşeyi kendin yapmadan tadı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o harcla yapılan kofteden hayır gelmez,tadı uymaz. efsane bıseydır bu yapanlar anlar cıg koftenın ruhundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne biçim tutorial lan bu. bi kere kaç kişilik bu onu yazmamışsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 İnsan ol! yumulma şeklinde yenir bu çiğköfte ortaya konur yumulunlan derler öyle yenir kişisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 blackchaos abi bi ara da "mıhlama" tutorialı istiyorum. çok rica ediyoruz haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 laaa bak onu yaparıs =) iyi hatırlattın eve gidiyim yaparım süper oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o etrafta satılan et makinasıyla çekilen çiğ köfteleri yapanları esefle kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ulan nasıl canım cekti bee offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bir gün saat sabahin 5 i felan..uykum var ama bi türlü uyuyamiorum...düsün düsün bise eksik ama ne..daha sonra uzun zamandir çiğ köfte yapmadigim aklima geldi.tabikii üsenmedim 1 küsür saat ugrastan sonra afiyetle çiğ köftemi yedim yaninda kivircik+buz gibi ayran+limon..tadini anlatamam..o günüde hic unutamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 geçen gun arkadaslarla çiğköfte partisi yaptık:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 moda çiğ köftecisini zengin ettik obarey...tam benlik deneyek bakem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Vallahi ben antepliyim... Çiğ köfteninde hasını yaparım ama seninkileri toplasak 40 dakika etmiyor.... benim bildiğim çiğ köfte buz üzerinde yoğurulur ve yaklaşık 2.5 3 saat sürer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Off canım çekiyo çiğköfte...Tv de bikez antepte çiğköftenin hamamda yoğurulup yediğine şahit olmuştum ve oha dedim...İnsan ölür lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar