Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yurtdışı hiçbi siteye giremiyorum paticik çalışıyor pcnet.com.tr çalışıyor ki bunlar yurtiçi host edilen siteler.Sizlerde de sorun var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 YAw bi kontrol edin bende çalışmıyor gördüğüm kadarıyla knight online'cılar da giremiyomuş patladı yurtdışı o_O tüm türkiyede gailba ¿ [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 13:05 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Çıkışlardan biri gitmiş gözüküyor. Fakat guild wars'u etkilemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben hiçbi yurtdışı siteye giremiyom :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Gidip gidip gelmeye başladı. Nedir bu telekomdan çektiğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 O zaman herkes ne diyorrr Telekoma kafam girsinnnn Hadi hep bir ağızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Telekoma kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bu sefer hakkatten patladı galiba tık yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 pof yaa olcak is mi bu :( ama okulda komedi herkes yahu kardesim kesin downloadı baglatının icine ettiniz die birbirini sucluo insanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Telekom. Allah belanızı versin. Az kaldı ben vericem bizzat gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 512 adsl ile 3.4mb la dosya indirmek adamın kafasını attırıo deli olacam 1 haftadır ne bu rezalet yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bump / Knight online a giremiyorus + yabanci hic bir siteye giremiyorum msn ede girmemekte su an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yurt dışını geçtim ntvmsnbc nethaber ekşisözlük falan paticik dışı hiç bi yer çalışmıyo hele bi açılsın yurtdışı ilk nitro gliserin eldesini öğrenecem. habarın olsun telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 dnsayardan yeni dns secince bi ihtimal düzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Su an itibari ile girebilmekteyim yurtdısındaki sitelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 arkidaşlar 512 deki ortalama bağlantı 256 daki ortalama bağlantı olan 22-25 kbps in tam olarak iki katı mı yoksa dedikleri gibi hakkaten 30 kbps civarımı... Hayır ona göre 512 ye geçmeyi düşünüyorum verdiğimiz paraya yazık olmasın çok az kb farkı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 İki katı 70-80 le çekebiliyorum ben dosya Ama p2plerimde sorun var 40 ın üzerine çıkamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 peki o bahsettiğin sınırsız 512 adsl mi yoksa 512 kablo mu ? ayrıca kablonun nasıl oldğu hakkında biri yorum yapsa da süper olur, teknik servisi çok iyi ilgileniyomuş, bağlantıda da tt den kaynaklanmadıkça bişey yokmuş.Zaten ttden kaynaklanmayan sorun olmaz da... [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 16:00 tarihinde, kanix tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Telekom buraya bak, olmayan alt yapı ile abonelik dağıtmayı kes artık, tamam mı? Yoksa bilion kafam ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Steam bağlanmıyor ne knight'ı ne wow'u u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Türk Telekomünikasyon A.Ş, yurtdışı internet bağlantısında meydana gelen arızayı gidererek, yurtdışı internet kapasitesini artırdı. Türk Telekom’dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan fiber optik kablo sistemlerinden birisi olan Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablosu’nda Marmara Denizi Çanakkale Boğazı açıklarında bir arıza meydana geldiği anımsatıldı. Açıklamada, arıza sonrasında 16.2 Gbps’e düşen yurtdışı internet kapasitesinin, dün gece tamamlanan kapasite artırım çalışmalarıyla 18 Gbps’ye ulaştığı, böylece ortalama kullanım ihtiyacının yüzde 20 fazlasını karşılama imkanı sağlandığı kaydedildi. Kaynak: AA / internethaber.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bir daha gorebilecekmiyiz 100 latency i ? :::(( Zira su an 6500 latency var [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 16:15 tarihinde, Zedna tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yurt dışı çıkışı 20gbps'ydi zaten. Kablolar kopunca 16 küsüre düşmüştü. 18 ne işimize yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaramıyo goruldugu uzre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 2 gün öncenin haberi o. Dün düzgündü zaten. Bugün tekrar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar