Chasten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Resim çektik bilgisayarımıza attık o resmi dahada güzelleştirmek için üzerinde neler yapabiliriz Photo shop ile bi tutorial hazırlıyacak olursa şöle resimli falan kral olur =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 En azından şöle çerçeve fln nasıl yapacaz onu göstertirseniz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kurcalayarak öğren :) ben öyle yaptım euhe. belki biri çıkar değişik bişeyler gösterir.bende istiyorum yazsın bi bilen :) [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 13:51 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eve gidiyim size neler yapıcam aklınızı alıcam lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 fotoşop öle tutrıyıl la öğrenilecek olsa ohoooo... 21543513 tane kursu bunun ikikatı sitesi ve çok güzelde ps(cs2) diye dergisi var. işte bunlardan baya bişi öğrenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 blur ekle biraz. sonra çok az sharpen. okidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar