256 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Az önce Gm Cypher'de tower bug kullanan birkaç mageyi banladı. Ne kadar sevindim anlatamam.Bundan sonra bu bugu düzeltirlerse artık eskisi gibi gerçek nova townlar görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 1 ay girmez gm artık lol.girdi ibret olsun die bir kaçki$i banladı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Cypher GM'inin nicki BigBird giriyo sık sık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 adam cok güsel çalışıyo allah var :) 1 ban atıyo 1 ay yok 1 bug düzeltiyo baska bug geliyo... bıktım bu yapıcagı işlerden lag desen devam ediyo şimdide clan bugu geri geldi bu nedir yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HANNIBAL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 banlanan adamla konustum baska bi charla gm ye pm attı gelen cvp 20 gün ban ve np nin 0 lanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HANNIBAL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 banlanan adamla konustum baska bi charla gm ye pm attı gelen cvp 20 gün ban ve np nin 0 lanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aresde orc town yalama oldu girip cikiolar burnit diye bi rogue yatmis mageler kafalarina gore takilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HANNIBAL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hep insanlar orcların yaptıgını hiç gormedım hep tank sokuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gm olsa bile bi b.k yaptığımı var söylüyosun sallamıo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hannibal kardesim cok dogru söylüyosun hep insanlar yapıyo :) adamların tankları yokmu nedir anlamadım :D orclar ama öyle deyil hep tank oluyolar yane (ben ) tank oluyodum bazen yatıyodum bazen kurtuluyodum ama insanlar bi ceset getirip arka kapıya bırakıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 areste bu bug ilk çıktığı sıralar çoğunluk orclarda gördüm. genelleme yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Cypher dada hep orc lar buluyo bug ları falan ilk defa orc tower lara tank oldum önümü falan göremiyodum pc min süper olmasına rağmen çok kasıyodu o an biraz zor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 nedense ilk çıktığından beri humanlarda görüyorum 1 kere bile orc larda görmedim... enteresan orc gözü ile human gözü farklı görüo demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 defalarca nova town yaptım ama hiç birinde o saçma bugu kullanmadım kullanmamda nova townun zevkinide kaçırdılar artık eski zevki yok inşallah şu bug geçer o zaman bellii olur asıl nova town yapanlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 humanlara ölüm :D gercektende öyle bisimi var nedir orc gözü human gözü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 war tabi :D human gözü orc gözü.. tıpkı human symbol orc symbol gibi :P hani lich den çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar