Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet cevap nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 deil üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/360480.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171951 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 euheu eskiden yarın okullar tatilmi diye sorardık artık yarın okullar açık mı diye soruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 persembe degılde cuma olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya herkes http://www.meb.gov.tr/dilekveoneri/bilgimail.asp atsın buraya sikayet yarını tatil edek hade lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 çok sayıda istekle yapılabilinecek şey var, yapılamayacak şey var. biz bütün öğrenciler toplandık yarın okula gıtmek ıstemıyoruz diye bi kağıt hazırlayıp tüm öğrencilere imza attırmanız demek, bir kağıda tüm öğrencilerin not ortalaması 5 olsun, boğaz içi üniversitesi diplomalarıda evlerine postalansın yazıp tüm öğrencilere imzalatmakla aynı şey. çok mail geldi yarın okullar tatil dese bu bakan, ertesi gün atılmayacak mı mail? hatta başarılı oldugu için en az 30 katı atılır. e nasıl açılacak bu okullar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 custodem, yazım sana değildi bu arada yanlış anlaşılmasın. bugün msn den bu mesaj geldikçe geldi, geldikçe geldi. ondandır bu tepkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Eğer veli ağzından yazarsanız (kızım buzlarda kayıyor falan ^^) etkili olabilir ama öğrenci olarak yazarsanız olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~2@tarih~2005-02-09-m@nvid~535012,00.asp link yapamadım :( [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:22 tarihinde, Dogbert tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bir gün daha tatil yapan bakanı ben vuracam ahanda paticik $ahit. * aradan beş dakika geçer ve BlueStar tekrar düşünür.. * (Dip not : Eh tabi vurmak derken latife yapmış bulunmaktayım, malum yarın öbürgün Allah korusun vali mali vurulur üstüme kalır.) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:32 tarihinde, BlueStar tarafından güncellenmiştir][small [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:36 tarihinde, BlueStar tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Spam mail yollayalım "Bu e-posta saat 00:00'a kadar 2006 kişi tarafından fwdlanmalı. Eer öyle olursa, vali, okulları tatil etcek. Vallaha da billaha da dedi." tarzında. Gerçi aslında gerçekten yeter bu kadar tatil. Okul süresi uzuyo, ÖSS ileri alıncak böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaaaa:( tatil olsun yaaaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://www.sabah.com.tr/2005/02/09/gnd93.html sabah da perşembe cuma tatil diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @Dogbert 2005in haberi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @Dogbert: 2006 yılına geçeli çok oldu yaw :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 öldürün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yarın olsa ne güzel cumada direk olur ama artık gece kar dansı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Vee beklenen an geliiir BlueStar Mauwwa dogru ucaraak ; "DAHA NE KADAR YATACAKSIN TEMBEL PATİİİ" der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Madem bu kadar istiyosunuz, bizim arkadaşa söyliim, yaptırsın elemanlara kar. Sıcak isterseniz bana gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 diil tatil falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Dogbert yaa bi an mutluluktan ölücektim. ardından mallık hissi yaşadım..peki aşk bıu muydu?.. not: bn sonuna kdr da yatarım. ders de çalışırm, kitap da okurum, her yere de giderim, gezer eğlenirim, kardan heykel yaparım,..., çocuk da yaparım kariyer de yaparım..her bi şeycik. yeter ki tatil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yuh gidin artık okuluna aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaaa ben gitmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar