Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul perşembe günü tatil mi?

Arkasokak

Öne çıkan mesajlar

çok sayıda istekle yapılabilinecek şey var,
yapılamayacak şey var.

biz bütün öğrenciler toplandık yarın okula gıtmek ıstemıyoruz diye bi kağıt hazırlayıp tüm öğrencilere imza attırmanız demek,

bir kağıda tüm öğrencilerin not ortalaması 5 olsun, boğaz içi üniversitesi diplomalarıda evlerine postalansın yazıp tüm öğrencilere imzalatmakla aynı şey.

çok mail geldi yarın okullar tatil dese bu bakan, ertesi gün atılmayacak mı mail? hatta başarılı oldugu için en az 30 katı atılır. e nasıl açılacak bu okullar?
Sosyal ağlarda paylaş

bir gün daha tatil yapan bakanı ben vuracam ahanda paticik $ahit.

* aradan beş dakika geçer ve BlueStar tekrar düşünür.. *
(Dip not : Eh tabi vurmak derken latife yapmış bulunmaktayım, malum yarın öbürgün Allah korusun vali mali vurulur üstüme kalır.)

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:32 tarihinde, BlueStar tarafından güncellenmiştir][small

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:36 tarihinde, BlueStar tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dogbert yaa bi an mutluluktan ölücektim. ardından mallık hissi yaşadım..peki aşk bıu muydu?..
not: bn sonuna kdr da yatarım. ders de çalışırm, kitap da okurum, her yere de giderim, gezer eğlenirim, kardan heykel yaparım,..., çocuk da yaparım kariyer de yaparım..her bi şeycik.
yeter ki tatil olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...