_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet dertlilere dert dağıtıcam ama 2 ay kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gayim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 erkek gibi davranmaya calış geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 denizler aştım geliorm, bilirsn derdim Snnle...! yolumdan döndüm kopuorm, bilirsin derdim Sennle!!! denizler aştım geliorm!!! ister eğlen bNmLeE! yüzünü bi görsem yeteR!! yolumuz aYRı biliorm.. ölmeden son bi defa, eLini tutSam yeter! sevgilim! hadi gel buluşalım eski köprünn altındaaağ!!! kimseler göremesin....mehtaba karşı uzanalım kimseler bilmsİn... hadi gel buluşalım eski köprünn altındaa... kimseler duymasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @unac: eyp ne oluyor iyimisin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 paptyamı kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Dertliyim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bende dertliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bende dertliyim para lazım yarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kimliğimi,öğrenci kartımı,3 tane hattımı,sattimin garanti belgesini,2 tane kredi kartımı,1 tane super kartımı, 500 ytl yurt aidatını kaybettim..! Dertliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 @independent:kötü olmuş yaf çaresi yok bunun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sevgililer günü için param yok...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 para sevgiyi satın alamaz sevgiline onu sevdiğini söyle o ona yetecektir yetmezse o sevgiliyi sevgiliden sayma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sevgi yemek doyuruyomu kız arkadasım cok yemek yiyo napıcam ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 boşver obezlikten bişi cıkmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 clymor pazar gunku patı bulusması ıcın konusmamız lazım kardes senle=) haberın olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ondan diil ya ne hediye alcam... o dediğini sölemem için bi kaç ay önce yaşadığım olayı yaşamamam gerekiodu... o bana en az 60 milyonluk alışveriş yapıp geldi...yılbaşında...hediye olarak yani... bense ona ufacık bi tavşan aldım ( 6 YTL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hediyenin degeri onemli deil bence hic kafana takma onun sevmesi hediyeden hoslanması daha onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Birisi "yemek için yaşama, yaşamak için ye" demişti.Kimdi bu obez acabaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 acaba kim? *etrafa bakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Dertliydim, bi karikatür sayesinde yarıldım ii geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 o rly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hayat bazen çok sıkıcı geliyo, bzn çok zevkli bazen de ben kimim diorum niye geldim bi özelliğim de yok ekstra boşu boşuna O2 harcıyorum besin tüketiyorum vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Rly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 DERTLEYİM ULANNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar