Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ya bana bug gibi geldi simdi polis otosuna biniyorum ve sucluları yakalamaya gidiyorum adamı yakalayıp dovuyorum falan sonra dier suclu cıkıyo ekranımda ona gidecekken bi ambulans gelip demin dövdügüm sucluyu iyileştiriyor ve suclu onceden suclu oldugunda nartık onu yakalama gorevim bittiginden normal insan statüsüne geçiyor ama bana saldırıyor ve vurdugu anda ben direk criminal konumuna geçiyorum ve polis kovalıyor beni[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 lol,cesedini parçala,m-16'yla fln öldür,bana hiç olmamıştı,mod flnmı yükledin acaba?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 öldürmezsen olabiliyor adamı yakalayınca ez öldür tamamen :)
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ambulanscilari oldur[hline]Can't rain all the time.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 abi zaten psikopata baglıyom böle olunca sinir katsayım artıyo onume geleni ezmeye baslıyorum sonra ne oluyo helikopter le indiriyolar dibime mermi manyagı oluyom :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hehe şifre yaz o zaman al eline bazukayı helikopterler :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını !
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 oyunun en sevdigim yani bes yildiz olmak. super zevkli yani. bide superbike olucak altima. kimse yakaliyamaz ben dusene kadar, oda zaten 10 saniyemi aliyo[hline]Can't rain all the time.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 eski gtalarda şifre yazıyodum da bund hiç yazmadım yazmıcamda oyunun zevkini batırıyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Öne çıkan mesajlar