Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya bu Mehmet Ali Birand nasıl bir haber sunucudur böyle şiirmi okuyor habere yorummu yapıyor yoksa birine sorularmı soruyor kendini 32.günde sanıp uff ya indirsin biri onu ordan hiç yakışmamış beceremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bencede.hep dili takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mehmet Ali Birand haber sunmasın; lütfen. Haber izleyebilceem kanallar azalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 türkiyedeki en iyilerden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 öeh gözünüz doysun. o haber sunacagim diye kendini kasan hatun spikerlerden bin kat daha iyidir ki kendisi en iyilerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @vanil: bence haber sunacağım diye değilde, sinirli ve ciddi görünücem diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Zaten haber NTV,Cnn Turk'te izlenir digerleri magazin ve rayting amacli bence.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kasintilar iste . yüzlerine botox yaptirmis gibi bir havalari var =) spikerleri , büyük bir saskinlikla izleyip , anlamaya calisirken haberleri takip edemiyorum sanki.(hmm) ''wöeee ha gayreet kizim , basaricaksin..!!''seklinde birileri zorluyor sanki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sadece kendi güleceği yorumları herkesin güleceği şekle soksa bir de ıııı ıı eeee yapmasa bile sonay dikkaya nın yerine sunmaması lazımdı, herneyse ntv rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 spiker olarak bazılarının göz zevkine hitap etmese bile en azından gazeteci kimliğiyle saygıyı hakediyor. ki bu konuda saygıyı hakeden insan sayısı türkiye'de pek fazla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Turkiye'de ki tartisilmayacak tek haber kanali zaten NTV digerlerini(Show Tv,Kanal D,Star vb) sallayacaksin. Bir de Flash Tv'nin vardi sanirim o cok komedi diye biliyorum eski Zaga'dan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 mehmet ali biranda laf yok:Dçok sewiyom o adamı,çooook doğal ve tatlı bence..ayrıca da süper bir gazeteci olduunu söölememe gerek yok herhalde,türkiyedeki sayılı iyi gazetecilerden biri bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nasıl bi kanaldır o öyle ya hastaydım okula gidemedim cok kar yagdı diye bi kanal-d cekiyordu,sabah açtım tv'yi seda sayan flm cıktı(hedef kitlesi neyse artık)arada izleyebildiğim bi şirinler vardı :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: öeh gözünüz doysun. o haber sunacagim diye kendini kasan hatun spikerlerden bin kat daha iyidir ki kendisi en iyilerden birisi. kasintilar iste . yüzlerine botox yaptirmis gibi bir havalari var =) spikerleri , büyük bir saskinlikla izleyip , anlamaya calisirken haberleri takip edemiyorum sanki.(hmm) ''wöeee ha gayreet kizim , basaricaksin..!!''seklinde birileri zorluyor sanki . http://forum.paticik.com/konu.php?id=171921 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eeeeööö. okok :((((((((((88888 forgiver , pls forgive me!!!!!!1!111onetwothreeoh$yeah [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 19:49 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hahah kıskanç vanil, eşek kafa tabiki hatunlar suncak haberleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Türkiye'nin gerçek sorunlarından bahsetmedikten sonra, ABD ve Hükümet aleyhinde -gerçek anlamda- yorum yapan kişileri yansıtmadıkları sürece kimin sunduğunun çok fazla önemi var mı? NTV epey bir popüler haber olayında. Allah aşkına birisi diğer kanallardan ne farkı var söyleyebilir mi? Objektif olmak mı? Bırakın lütfen, NTV has be has ABD patentli haberler sunmaktadır, çiftçiden, işçiden, öğrenciden bahseden bir haberi var mı? Sabah akşam 3-5 para babasını ilgilendiren borsa haberlerinden, kültür-sanat adına 'moda-tasarım' diye adlandırılan, Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmeyen sayıda kişinin ilgilendiği programlar yapmak mıdır kaliteli olmak? NTV tam bir sosyete kanalıdır, halkı gerçek anlamda ilgilendiren ne konuğa ne de konuya yer veriyorlar. Hele bir arkadaş Birand dürüst, şöyle böyle demiş. Uğur Mumcu'nun bu adamın TRT'yi 32. Gün programı ile nasıl dolandırıp tüydüğünü belgeleri ile kanıtladığından haberi yok galiba. Bırakın bu sahte habercileri-haberleri de biraz çaba göstererek gerçekten neler oluyor görmeye çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ntv kadar kaliteli programlara sahip olan bir kanal söylermisin bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Kaliteli program ve NTV? Yorum Farkı: Mehmet Barlas-Emre Kongar, ikisi de AB'ci iki yazarın tartışması. 24 saat: Yarısı ABD, diğer yarısı da AB'yi ilgilendiren haberleri veren program (sunucunun da sapına kadar AB'ci olduğunu belirtmeliyim). Ve İnsan: Oğuz Haksever denen adamın sunduğu, her iki programdan birinde Kuzey Kore, İran, Saddam Hüseyin gibi şahıs ve ülkelere küfürler düzüldüğü yapım. Ekonomi: Özeleştirmeleri savun, borsayı Türkiye'nin tek ekonomik kimliği say, al sana ekonomi. Hele bir keresinde programda sunucu kadın konuk olarak Ali Babacan varken bacak bacak üstünde oturuyordu, ardından bir IMF temsilcisi konuk olunca -abartmıyorum- bacaklarını düzeltti ve önünü ilikledi (saygılı kadın ne de olsa) Gerçeğin Ta Kendisi: Dünyadaki en lüzumsuz programlardan birisi daha, nedense hep yuvarlak cevaplar verenler konuşuyor, ya da sunucuyu şebeklik yaparken izliyoruz. Daha sayayım mı? NTV Türkiye'deki en sinsi kanal benim gözümde. CNN Türk'e bile daha fazla saygı duyuyorum, en azından açık açık yapıyorlar yalakalıklarını. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 20:08 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Vauuv forgiver ezmi$. Bu arada, Mehmet Ali Birand'ın, haber spikerliği dışında, hiçbi işine lafım yok. Her şeyi yapabilir, hatta 32. Gün adlı programını baya izlemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eko diyalog ve 90 dakika yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 NTV ,Cnn Türk ve Trt haberleri dışında hepsi yalan ve salakça Magazin uğruna haberlerle bile dalga geçiyorlar.Ya Ana Haber bültenine reklam alınır mı ya bu kadar seviyesiz kanallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ntv izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 aynen NTV , Cnbc-e sürekli izlerim. Zaplarken diğer kanallara bakarım iyi film oldu mu bakarım bir de Kanal D'de Televizyon Makina'sini ve Beyaz Show'u kaçırmam.Beyaz'ı bu sene izlemedim fazla ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi bari o adama dil uzatılmasın o kadar dengesiz varken kanallarda ayıptır günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar