Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanal d haber


Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
öeh gözünüz doysun.
o haber sunacagim diye kendini kasan hatun spikerlerden bin kat daha iyidir ki kendisi en iyilerden birisi.
kasintilar iste . yüzlerine botox yaptirmis gibi bir havalari var =) spikerleri , büyük bir saskinlikla izleyip , anlamaya calisirken haberleri takip edemiyorum sanki.(hmm)
''wöeee ha gayreet kizim , basaricaksin..!!''seklinde birileri zorluyor sanki .


http://forum.paticik.com/konu.php?id=171921
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin gerçek sorunlarından bahsetmedikten sonra, ABD ve Hükümet aleyhinde -gerçek anlamda- yorum yapan kişileri yansıtmadıkları sürece kimin sunduğunun çok fazla önemi var mı?

NTV epey bir popüler haber olayında. Allah aşkına birisi diğer kanallardan ne farkı var söyleyebilir mi? Objektif olmak mı? Bırakın lütfen, NTV has be has ABD patentli haberler sunmaktadır, çiftçiden, işçiden, öğrenciden bahseden bir haberi var mı? Sabah akşam 3-5 para babasını ilgilendiren borsa haberlerinden, kültür-sanat adına 'moda-tasarım' diye adlandırılan, Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmeyen sayıda kişinin ilgilendiği programlar yapmak mıdır kaliteli olmak? NTV tam bir sosyete kanalıdır, halkı gerçek anlamda ilgilendiren ne konuğa ne de konuya yer veriyorlar.

Hele bir arkadaş Birand dürüst, şöyle böyle demiş. Uğur Mumcu'nun bu adamın TRT'yi 32. Gün programı ile nasıl dolandırıp tüydüğünü belgeleri ile kanıtladığından haberi yok galiba.

Bırakın bu sahte habercileri-haberleri de biraz çaba göstererek gerçekten neler oluyor görmeye çalışın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteli program ve NTV?

Yorum Farkı: Mehmet Barlas-Emre Kongar, ikisi de AB'ci iki yazarın tartışması.

24 saat: Yarısı ABD, diğer yarısı da AB'yi ilgilendiren haberleri veren program (sunucunun da sapına kadar AB'ci olduğunu belirtmeliyim).

Ve İnsan: Oğuz Haksever denen adamın sunduğu, her iki programdan birinde Kuzey Kore, İran, Saddam Hüseyin gibi şahıs ve ülkelere küfürler düzüldüğü yapım.

Ekonomi: Özeleştirmeleri savun, borsayı Türkiye'nin tek ekonomik kimliği say, al sana ekonomi. Hele bir keresinde programda sunucu kadın konuk olarak Ali Babacan varken bacak bacak üstünde oturuyordu, ardından bir IMF temsilcisi konuk olunca -abartmıyorum- bacaklarını düzeltti ve önünü ilikledi (saygılı kadın ne de olsa)

Gerçeğin Ta Kendisi: Dünyadaki en lüzumsuz programlardan birisi daha, nedense hep yuvarlak cevaplar verenler konuşuyor, ya da sunucuyu şebeklik yaparken izliyoruz.

Daha sayayım mı? NTV Türkiye'deki en sinsi kanal benim gözümde. CNN Türk'e bile daha fazla saygı duyuyorum, en azından açık açık yapıyorlar yalakalıklarını.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 20:08 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...