Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opeth concert

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bir konserde vip mantığı nedir hay allahım. sonuçta hepimiz aynı yerde dinleyip aynı şeyleri izleyeceğiz nedir en önde olma durumu özel muamele falan mı var orada iki katına satılıyor biletler?
Mesaj tarihi:
konserde vip ye sövmek ayrı bir zevkli oluyor be,nasılsa yine birsürü küfüre maruz kalıcaklar patidende baya çoğunluk varmış ben etmem:p

ayrıca yeni melekte ayakta 65 hadi neyse de balkona vip bilet alıp orda oturarak opeth seyredecek zihniyeti kınarım,operaya mı geldin git evinde otur

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 12:29 tarihinde, Jasco tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla ben ilk defa ymgm ye gidecegim için hiç bilmiyorum vip nasıl bi yerdir falan aldık işte tecrübe olur nabalım :) pati arkadaslar küfretmesin bari eheh
Mesaj tarihi:
çok yanlış düşünüyosunuz kanısındayım. küfür etmek nedir ya?
ben de vip bilet aldım ama oraya müzik dinlemeye gelmeyip de konseri rezil edicek angutlardan arınmak için aldım. opeth benim için çok önemli bi grup ve onları izlerken tamamiyle kendimi vermem lazım diye düşündüm. bence vip alanların birçoğuda bu sebeple aldı. o yüzden azcık saygılı olması lazım insanların dicem de duvara konuşmaktan farksız olucak sanırım..

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 17:15 tarihinde, Ryan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
l2listentomusic o zaman

isteklerimi de calarlarsa cok seviniciiim
a fair judgement, bleak, blackwater park, godhead's lament, ghost of perdition, deliverance, when, masters apprentices ve the twilight is my robe istiyorum plx
Mesaj tarihi:
valla direk balkon aldım, ben artık yaşlandım öle ayakta durmak kafa sallaamak flan geçti benden.. bütün arkadaşlarlarla kurulcaz koltuklara ellerimizde küçük dürbünlerle güzel bi müzik ziyafeti çekicez rahat rahat=)
Mesaj tarihi:
birkaç yıl önce gelselerdi keşke şu an bşi ifade etmiyorlar bana..
bu arada gidecek olanlara şimdiden iyi eğlenceler :)

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 22:21 tarihinde, BulletRide tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yaş sınırı hedesini hesaba katmadım hiç. babam 3 bilet almış 39 ytl liklerden. abim(20) ben(16) ve bi arkadaşım(17) gitmeyi düşünüyoruzda şimdi bu yaş sınırı engelini aşmanın yolu yoksa çok üzülecem.

valla iadede mümkün değil sanırım. biletin üzerinde iade yoktur demekte. ): oof of...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
buraya yazmak istemezdim ama ben biletimi satacam, ayakta bilet ama 30 ytl ye satıyorum... almak isteyen olursa pazar alanındaki topic e yazsın

not: buraya yazmamın nedeni çok az süre kaldı ve gitmeyecem, bilet ziyan olmasın
  • Yeni Oluştur...