emre2372 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bugun sabah kalktim ve adapazarinda deprem oldugunu ogrendim.. fakat bunun ayrintili bilgisini almak icin netten televizyon kanallarina gireyim dedim normaldde hic girmem.. www.atv.com.tr ya bu siteyi yapan kişiler bu kadar mi biliçsizce reyting amacli bir site yapilabilir.. insan ilk sayfaya 2 tane dizinin aciklamisini koymus ve guncel olan hic bir seyle alakasi yok sitenin sanki filmin özetini anlatmak icin olusturulmus... yazik ya wallahi yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Böyle durumlarda haber sitelerini kullan televizyon kanallarının web siteleri zaten yayın akışlarını, programlarını yayınlamak içindir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yayin akişini yayinlasin arkadasim solda sagda asagida bi yerde ana sayfada essek kadar 2 tane dizinin özeti yerinede guncel bişeyler yazsin ama bi zahmet dizinin özetinide linke koysun bişey yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Anormal bir şey değil ki. Bir televizyon sitesi haber sitesi olmak zorunda değil.Onun yerine haber sitelerini tercih etmen gerekirdi. Aradığın konu ile ilgili haberler: NTVMSNBC Hürriyet Zaman HaberX İnternetHaber HaberTÜRK Şahsi fikrimi sorarsan sadece ilk 3 üne güveniyorum. edit: aklıma ilk gelen siteler ayrımcılık/reklam yaptı demeyin :) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 11:26 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Habertürk'ü sadece hangi okullar tatilmiş onun için kullan. Yada onun için de kullanma, spor bölümüne bile bakma korkuyorum yakında olmamımş maçları manşet yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 İlk TGRT Haber verdi. Çok tırstık bu arada.. Sabahı sokakta karşıladık.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar