CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dl 40 kisi felan heralde, dl olmayan theedde yasayan 5-6 kisi biliyorum, mos espadada tonla turk var diyolar, coreliadada vardir eminim, bence en az 100 kisi vardir, 1 birlessek en guclu pa oluruz serverda, daatiriz rebel mebel birakmayiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 DL en son 26 kişiydi... Eaglef daha iyi bilir tabi...[hline]Devvo Ki'yyst, Bothan Hunter&Gunfighter, Eclipse Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: CriZz, 28 August 2003 16:17 tarihinde demiş ki: daatiriz rebel mebel birakmayiz :p yavassssss[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 die evil palpatine![hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bence Turkler bide Rebel PA'i kursalar cok tatlı olur. Turkler turklere karsi eclipse'i fethederiz valla. :)[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 malesef monarşi sevdası anlaşılamaz biçimde türkleri büyülemeye devam ettiği sürece rebel pa kurulması çok zor. tabi 3 kişilik pa'yı pa'dan sayacaksak o başka.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Not:Rebellerin yarısı cumhuriyet taraftarı bile olsa,yarısı da katil,soyguncu,hırsız vs vs gibi mesleklerden kişilerdir.Ve herkesin filmlerden sevdigi bir taraf vardır, aa o monarşi seviyor o yüzden imperial oldu gibi bir düşünce saçmadır.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bide bazı kişilerin eclipsedeki turklerin coğu imperial diye imperial olduklarını düşünüyorum.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben normalde rebel olcaktim =)[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 enginarcim yanlis dusunuyosun en az dl uyesi turk kadar rebel turk var. en azindan biz variz. henuz karakterimi bitiremedigim icin mos espaya donemiyom pek firsat olmuyo ama az kaldi ondan sonra isimiz sadece anchorun savunmasi ve imp lerin yok edilmesi uzerine olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 imp katletmek isteyenleri theede bekleriz :) overt olarak gelirlerse en gusel sekilde agirlariz kendilerini, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 geçtiğimiz pazar gün olduğu gibi? :-p[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ah bir de şu rebeller covert bug kullanmasa ;)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 29 August 2003 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bilmezmiyim canim kardesim ne zaman gelsem dediin gibi overt olarak arkadaslarla geliyoz. bize ikram ettiginiz at st ve storm trooper sayisini hatırlamiyorumn bile heleki bunun uzerine tatli nietine imp playerlarin kendini sunmasi ve her death blowdan 25 fp almanin keyfi dayanilmaz bisi gelmemmi hic,her firsatta insallah. bizde anchora bekleriz canlarim benim, ama malesef rebel olarak fakiriz biliyonuz, fazla ikramda bulunamayabiliriz ama muhabbete doyamazsiniz ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Sad kardesi dun gece sen oyundan ciktiktan sonra ben rebel mission yapiyorum.Mission dayken impler anchora sadirmis. Sehre dogru donerken onlarda yarali bir sekilde Bestine dogru kacmaya calisiyorlardi , yolda karsilastik.Arkalarina baktıklarindan onden geleni fark etmediler. İlk hedefim 1000 kusur health kalan ATST oldu daha sonra da playerlar sonrada zevk icin oksuz kalan hayvanları oldurdum..Aldigim faction pointle gidip bir Marine Armor parcasi aldim . Saolun var olun imperialler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ahahahahahahahahahahahahahahahha hocam yardin beni valla bunlar hep bole at st yi matah bisi saniyolAr anchor lesten gecilmiyo veba olacak diye korkuyoz, o ne ole ya gelip bide capulcular gıbı kacmıs adamlar, eline saglik, dayanın gardaslar 1, 15 gunluk ısım kaldı dathomırde donecem, baska yerden gecede 450 k xp alınmıyo ondan sonra soracem ben o emprerora, ole cekmis siyahlari lavuk, adam sanıyo kendını. bu impler varya st ıle dolasan gorsen dathomır onların yerı olmasına ragmen nası tırs dolasıyolar aklın hayalın durur. durusumuzdan bakısımızdan tırsıyolar yasasın asıler gelıyoz,guce dengeyı getırecegız. bu arada arkadaslar smuglerla ıs yaparken dıkkat edın garıp olaylar duyuyorum bazı lavuklar sılahları calıyorlarmıs. ve rebeller lutfen dıkkat edınız imp lavuk smugler sızın rebel oldugunuzu farkedebılır, ve sılahınıza el koyabılır. o yuzden factıonınıza aıt adamlardan alıs verıs yapın derım. malum bunlar garıp bı factıon karanlık taraf ya artık ne dıım. burada kı kan kardesı oldugumuz ımperıaller gıbı degıller, dl dekıler saglam elemanlar ama napalım savas ıste ana baba bacı kardas dınlemıyo mecbur onlarıda kesecez. benı bekleyen ve davet eden tum sevenlerıme , beklemenıze gerek yok canlarım benım bulusur duel eder dugun dernek yaparız, noolcak kı hem muhabbet olu be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Smuggler olayı evet beni de delirtiyor.Wickerman'ı tavsiye ederim.Master smuggler hemde mesela ona 3 dx ve 1 T21 slicelattırdık adam hepsini çalsa zengin olurdu ama yapmadı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ahahah son imperial burst run ile kacmaya calisti bende burstledim arkasindan. Sonra anladi kacamayacagini petini saldi ben bu arada pete aldiris etmiyorum ranged pvp basladik kapismaya , yavas yavas yaklastik bir birimize eleman dusterin cebinden knucklerimi cikardigimi farketmedi ve ........ sonra bestinden tell atiyor bana petimi oldurme vitality si dusuyor diye off hem acidim hemde oldurdum kedisini zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Rudd diye bir imperial Master Smugler var, tek %45 slice edebilen adam o, duzgun birine benziyor ama guvenemiyorsunuz ki imperial sonucta adama full set marine armor vereceksin adam bir calsa hirstan monitore unarmed3 hit cekerim valla.... [Bu mesaj abc tarafından 29 August 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Imperial ın rebele,rebelin imperiala yapmasını anlarım da imperialın imperiala veya rebelin rebele yapması kadar saçma bir olay yok.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: sadATS2, 29 August 2003 16:46 tarihinde demiş ki: ...ve rebeller lutfen dıkkat edınız imp lavuk smugler sızın rebel oldugunuzu farkedebılır, ve sılahınıza el koyabılır. o yuzden factıonınıza aıt adamlardan alıs verıs yapın derım. malum bunlar garıp bı factıon karanlık taraf ya artık ne dıım... zaten imperial ile rebel trade yapamazki covert olsa bile.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 anlaşılan bütün guild wickerman e slice ettiriyo silahlarını.bende 3 pistol slicelattim yanında bi sürü poverupta verdi.iyi adam[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Enaxa nın PC düzeldiince ondan T-21 i kapabilsem ben de toptan gidicem bi ara slice a .. Bu arada merak ettiim bi nokta covert bug ı ve AT-ST lere poison işlemesi gibi olaylar temizlendikten sonra bu asiler bu kadar lafı kaç hamlede yutacak? :) [hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse [Bu mesaj Xasf tarafından 30 August 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Çooooooooooook hamlede :P[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 :D[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar