Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Sizlerin de varsa paylaşınız :)[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 03:20 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bombaci adammimdir yanliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 HAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 FrozenBlade :((((( unutmucam abi seni mauahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ahhahahahAEHHAEAHEHAEHAEHAEHAEEHEHE FROZEN AHHAHOHAMAOHMAOHMAEHMOAHMOHAMEAEHMAHEOMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hahahaah turist politikası ahahahaha süper abi ben BL ye girip bunları okuyup geri çıkıyorum stres atıyo insan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 turgut oledir arada g chatten de cok konusunca aynı tepkiyi verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 süpermiş bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hiç unutmuyorum bir iki gün üstüste duridin teki bizim arkadaş gurubunun instance partysne girdi(herif isveçli mi ne). Tabi biz ful party den geyik yapıyoruz adam fıttırdı bu serverda türkten başka kimse yok mu bırakıcam serverı dedi bi dahada online görmedim adamı ^^ ^^ :D:D:D:D fdasfdsafasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 mauahahahaa abi Ab raid'de 5 turk olunca o raid'den hayır beklemıyorsun :D fur makara kukara turk.'un bırını bs guard yapıon adam lm'de kapısıyıor Yabancı bırıne dıom sen guard'sın adam 10 saat beklıyor :) cok garip bu turkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Turist politikasi puhaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 buda dunemauldan[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 11:33 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir][smal [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 11:33 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Heheh "şerefsiz" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozenblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Abi unutmana izin vermicem mrk etme BG'lerde beraberiz :) Daha neler yaziyorum neler, bakalim onlarinda screeni yakindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Haha bende yaparım arada böle herkese tavsiye ederim muhabbet oluyor türkler arasında hatta benim nickim osuranboga dı yabancılar osuran derdi ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Org trade de görmüştüm x:Abi silah parlatan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 abi türk muabbetleri baska yaa hiç bişeye deişmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eet türk muhabbetleri yaa abi ışınlansana(blink) arkadaşımla aramda geçiyo abi beni bi evden ara bi şey dicem ventriloya gir para yazmasın ahahah :) daha çok şeyler varya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yazık ya Türk adının yerlerde sürünmesi bunlar mmo oynamak için belirli bir insanlık sınırı koymak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 nedenki? cok geik şeyler varmış bl de :) Turk adının yerlerde sürünmesini sağlıcak ne yapmışlarki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mighty_THoR e cevap ne o zorunamı gitti gavurlar o rly , çük norris muhabetleri yaparken bişi demiyonda Türkler kadir abi muhabetti yapıncamı ağrına gidiyo, çabuk arkadaşa bir insanlık test i yapın gecemezse MMO oynatmayın sadece mario oynasın not :arkadaş insanlık testinden geçmiş baksanıza nick ten anlaşılıyo eğer büyük ve küçük harfleri kullanarak nick yaparsanız MMO oynayabilirsiniz [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 13:58 tarihinde, deady tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Açıkcası general chatte turkce yazanları gordukçe sinir oluyorum mistell değilse tabiki. Orası ingilizce ortak dil kullanılması için olan bir alan. Açarsın tukce kanalı orda istedigini yazarsın ama insanların ne dediğini anlamadığı bir kanalda turkce yazmak sadece komik olmaya calısmak olarak geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bizim serverda hatta bizim guildde -galiba- deliyürek lvl 60 orc warrior var, bi de gecen gun XRda "Emre" ile karsılastım, general chatte rezillik cıkardılar, sonra gulyabani gordum lvl 9 troll ama guildimizde turklerler var ve hiç de oyle küfürleşme falan olmuyor, hatta guild masterımız türkce ogrenmeye falan calişmıstı:P bi de Salak ve Osmanlitokat var, türk değiller:D türk arkadaslarından sorup koymuslar isimlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 "Açıkcası general chatte turkce yazanları gordukçe sinir oluyorum mistell değilse tabiki. Orası ingilizce ortak dil kullanılması için olan bir alan. Açarsın tukce kanalı orda istedigini yazarsın ama insanların ne dediğini anlamadığı bir kanalda turkce yazmak sadece komik olmaya calısmak olarak geliyor bana. " General chatte kendi lisanını kullanmana karşı herhangi bir kural yok, sadece rica var ingilizce için. Kuralları okudum lag durumları devam ederken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar