Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bl'dan türk muhabbetleri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Hiç unutmuyorum bir iki gün üstüste duridin teki bizim arkadaş gurubunun instance partysne girdi(herif isveçli mi ne). Tabi biz ful party den geyik yapıyoruz adam fıttırdı bu serverda türkten başka kimse yok mu bırakıcam serverı dedi bi dahada online görmedim adamı ^^ ^^ :D:D:D:D fdasfdsafasdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR e cevap

ne o zorunamı gitti gavurlar o rly , çük norris muhabetleri yaparken bişi demiyonda Türkler kadir abi muhabetti yapıncamı ağrına gidiyo, çabuk arkadaşa bir insanlık test i yapın gecemezse MMO oynatmayın sadece mario oynasın

not :arkadaş insanlık testinden geçmiş baksanıza nick ten anlaşılıyo eğer büyük ve küçük harfleri kullanarak nick yaparsanız MMO oynayabilirsiniz

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 13:58 tarihinde, deady tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası general chatte turkce yazanları gordukçe sinir oluyorum mistell değilse tabiki. Orası ingilizce ortak dil kullanılması için olan bir alan. Açarsın tukce kanalı orda istedigini yazarsın ama insanların ne dediğini anlamadığı bir kanalda turkce yazmak sadece komik olmaya calısmak olarak geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim serverda hatta bizim guildde -galiba-
deliyürek lvl 60 orc warrior var, bi de gecen gun XRda "Emre" ile karsılastım, general chatte rezillik cıkardılar, sonra gulyabani gordum lvl 9 troll
ama guildimizde turklerler var ve hiç de oyle küfürleşme falan olmuyor, hatta guild masterımız türkce ogrenmeye falan calişmıstı:P
bi de Salak ve Osmanlitokat var, türk değiller:D türk arkadaslarından sorup koymuslar isimlerini
Sosyal ağlarda paylaş

"Açıkcası general chatte turkce yazanları gordukçe sinir oluyorum mistell değilse tabiki. Orası ingilizce ortak dil kullanılması için olan bir alan. Açarsın tukce kanalı orda istedigini yazarsın ama insanların ne dediğini anlamadığı bir kanalda turkce yazmak sadece komik olmaya calısmak olarak geliyor bana. "

General chatte kendi lisanını kullanmana karşı herhangi bir kural yok, sadece rica var ingilizce için. Kuralları okudum lag durumları devam ederken :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...