Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tiki kızlardan tiksinme sebepleri. buyrun : )

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

bi kalıp fondoteni yüzüne boca ederler her tarafları markadır ağızlarında selinin konuşması oduncunun küreği misali dilleri kalkmış g*tleri uyuz tip tip hareketleri daha sayıyımmı hertarafları falso bitek iyi tarafları TAŞ gibi oluyolar ahanda TAŞ size eheheh.Onun haricinde hepsi "BIOHAZARD":)

Fistan o zaman sende "BIOHAZARD"sın ehehe:)

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 19:28 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lise ve üniversitem tikiler arasında geçtiğinden (ki üniversitem hala geçmekte) birtakım tecrübeler edindim, sınıfımda yaklaşık 19 adet tiki vardı lisedeyken öyle diyim.
nefret etmek sakat, en karlısı uzak durmak. onu gördüm ben yani. uzak duruyordum, mesafe koyuyordum, öyle anlaşıyorduk uzaktan. daha iyi iki taraf için de.
çok yaklaşan bi tanesine illnath dinletmişliğim var 10 saniye kadar, sonra rahat bırakmışlardı bünyemi (çok metalhead olduğumdan değil, maksat tırssınlar veya tiksinsinler, aman uzak dursunlar)
üniversite ortamı malum, her model insan var, o sebeple daha kolay tikilerden uzak durmak. artık rahatım bu hususta yani.
kaale almamak en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek sevdiğim tikky Rotring TikkyII bayağı dayanıklı valla 5 senedir kullanıyorum.

Şık giyinen kendine bakana değil, içi boş olan, kasıntı ve özentilere tiki derim; ister kötü ister güzel giyinsin böyle insanlar boğuyor be insanı. Sevmem de seveni de anlamam...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw tikky den kastım şu:hiçbirşeyi umursamayan burnu büyük olan dünyadan haberi olmayan hep pahalı eşyaların peşinden koşan yani böyle karakterli kişilerden bahsediyom.İyi giyineni taktir ederim(genel anlamda herkes için geçerli bu kişilikle karıştırılmasın).Zaten uzun lafın kısası tikky tabir ettiğimiz yaşam formu kendini belli ediyo herşeyiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bunların paraları var di mi? Var.

Belli bir ortamları da var -ki siz bu ortam içerisinde değilsiniz- , bu da doğru sanırsam.

Ne kadar boş insanlar olurlarsa olsunlar, siz onlarla muhabbete girmedikçe size bulaşmıyolar da, evet evet bu da doğru.

E kardeşim, istediklerini yapsınlar o zaman, nedir bu "Tikky'lerden iğrenme nedeni" "Gotiklerden nefret etme sebepleri" vs. tarzı konular.

Yani ben karşılaşsam, benim de hızla kaçacağım tipte insanlardır ama, gelip de buraya "Yaaa bi de şöyle yapmıyolar mı, hasta oluyorum" tarzı mesajlar atmanın mantığı nedir, anlayabilmiş değilim.

Tamam anladık, sevmiyosunuz, biz de sevmiyoruz ailecek de, adamların umrunda değil ki birader, siz niye takıyosunuz bunları?

Fesuphanallah...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ben tikyyi sikyy bilmem ama doğru dürüst karı kalmadı piyasada namuslu böyle elini tutayım çay bahçesinde takılalım şiir okuyayım ben ona mevzuları tarihe karıştı furuşkanlık hatsafada ortam 50 cent klibi gibi olmuş bu türk gencinin anlık tatmilerinden öteye gitmez içine ederim ben böyle işin en namuslu dediğin bile yaratık çıkıyo ..ına koiim
Sosyal ağlarda paylaş

bizim mahallede oturan war bi tane geçen gün çocugun birisi heralde ınternette fln tanıstı cıkma teklıfı yaptı büyük ihtimal kapısının önüne arabayla geldı işte merhaba ben xxxx sende xxx olmalısın dıye karı o kadar yüzsüz ki ıyy araba kaç model gibisinden bi soru sordu cocukta çok sogukkanlı 96 dedi hıı anladım babanın arabası heraaağğlddee baba parası yiyoros oooh yaşassııınn gibisinden bi iğrenc gülümseme ve çıglıkla arabaya bindi yanımda oturan arkadaş la hatun bi an göz göze geldiler yanımdaki psikopat hatun camını açmış gidicekler yavaş yavaş tam hareket ettiler bizim arkadaş elinde (top oynadık bu sogukta o açılan bardakta sulardan wardı elıdne) ki suyu foşş diye karının cama bi yapıştırdı saç maç ayy yikiliooğğ yaane :d oldu resmen :d puhauha aklıma geldıkce guluyom bi topuk sora : p tam hax0rd muabbeti :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...