MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaa o konuşmalar fln...özentilik durumlar wala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 işte hepsi özene özene bu hale gelmişler zaten hepsi aynı bari sen farklı olda bi farkın olsun demi ama anlatamazsın illa özenecek hastalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Tikky nedir? Yenir mi ? Önce bu kavramlara açıklık getirmemiz lazım =) =P Tek sevdiğim yönleri onlara adanmış şarkılardır. `Bugün 23 Nisan, Oha falan oluyor insan` ( Ezgiyle söyleyin ) Atasözleri de vardır =) Çok sevilir ve tutulur bu sözler `Alışmış götte diesel durmaz` `Tikky Tikky görünce dolcesini saklar` `Her başarılı tikkynin arkasında oha fln olan zengin bir baba vardır` `Sakla Puma'yı gelir nike'ı` Gibi gibi. Bunlar tehlikeli insanlardır. Uzak durunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu tiki konusu sıkmadı mı artık yahu? 2 senedir "Tikky'lerden hepbirlikte nefret edelim hobarey!!!" tarzı konulardan gına geldi artık. Gidin biraz da başkalarından nefret edin arkadaşlar, anladık tikileri sevmediğinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 cogu konu oyle malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben seviyom tiki kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 onemli olan tiki kızların seni sevmesi, ve onlar seni sevmiyor hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yok ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Oyy... Fena bi laftı bu yalnız ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 severim tikileri eglenceli olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 :( seviyolar işte. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 17:05 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sevmiyolar ve sevmicekler nihohah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Sende sevmiyon beni. Demekki sende tikisin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 baydi bu tiki muhabbeti ya.. iyi giyinen tiky oluyo gozunuzde ehe bu her rock ci yada alternatif giyinene "popsuna semsiye sokmus gothic olmak icin" demek gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 neyini sevicem senin, tikilere gidiyon sen bitti her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 dis görünüslerine , giyimlerine , marka meraklarina bir diyecegim yok ancak bos insani kimse sevmez diye düsünüyorum. bu sadece tikky'lere özgü birsey degil. genel anlamda. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 17:20 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 *Tek başına bir bank a oturur* *saçları rüzgarla dalgalanmaktadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 *derken yukardan gecen bir kus $löeearp diye bankta oturup , saclarini dalgalandirmakta olan gencin kafasina zicar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hepsini severim. tikky kızdan tiksinenden tiksinirim. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bende bok gibi giyinip , iyi giyinene ana bak tiky diyenden tiksinirim heue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Vanille... Senden zaten nerfret ediyorum(biliyon sebebini) adamı dellendirme sabah sabah 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ben seni cok seviyom sanki (o bildigin sebepten evet!) ayrica zaman kavramin kaybolmus $ekerim. sabah sabah , nasi oluyo saat 5-6 gibi =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tikkyler seks yapıyor mu ya bunu merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 şimdi düşündümde tiki kızların kendilerine has bir havaları var sanki :/ böyle sarışın sarışın,herbirinin yüzünde bir apartmana boya badana yapıcak kadar makyaj malzemesi ve adlarını asla bilmedigim ama bir ton para eden parfümlerden sürünmeleri v.s v.s bunların herbiri orta gelirli bir ailenin bir aylık yemek parasını bir günde üzerlerinde taşıyorlar bunlara bakınca haklarını vermek lazım diyorum ben :) böyle bir kız bulup iç güveysi falan gitmek fena olmazdı hani ehaeuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 vanille. Hacklerim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar