Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Evet çok net bi şekilde izah etmenızı rıca edıyorum herkezın wardır bı tiksindigi bi tikky girl tarzı :P bu yüzden bekliyorum tepkilerinisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 iğraaannçsooannnn yaneeeeee yeterli mi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bana uzak allaha yakın olsunlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hertürlü tikiden,tarzından ve kızından nefret ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çünkü genelde "özenti" oluo çoğu... olmaynı da....olmayanını tanıorm, pek haz etmem. he neden? çünkü koca kıçları var:) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 01:57 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 he bide bi çelişki war delikanlı tikky lerde war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ''tikky'' ismi bile yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 geçen sıtarbakstayığğğmmm bana uzak allaha yakın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ayyy aman tanrisaaaaaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kıskanmayın, takmayın artık bu kadar ya salın tikkysini mikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tiki kızı sevmem ...nedensiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eet abi tikky mikky ne varsa onlarda var devam et k4nk4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Boya fıçısı, solarium faciası, boş , özenti oldukları için... [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 03:51 tarihinde, Nariel tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Öyle demeyin be abi tikkyler veriyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tikiye tiki diyenin tiki kadar tiki yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eet gene tiki konusu ve gene kedi ciger hesabı burda tikilre laf atan yurdum insanı bıkmadınız vallahi helal olsun.avrupa yakası selin tarzı kız ben hayatımda sadece 1-2 tane gördüm öle bişi yok yani öle konusan insan ya i hastalıktan dolayı çenesinde falan sorun varsa öyle konusur.kasıtlı olarak öyle biri yok yani :) ayrıca makyaj yapan solaryumlu ve güzel giyinen kızlara tiki denio.hadi tiki dedik onlara.ama onlardan biri kız arkadaşınız olunca solaruymlu ve deli gibi majyaj yapması ve gezmeyi tozmayı sevmesi diğer kızlardan farkı oldugunu göstermio.yani keşke öle bi sevgilim olasada yanımda gezdirsem die düşünüosunuz ama burda bok atıosunuz :).bilgisayarın başından 2dk kalkın biraz ortama girin yauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Tikdirttirmeyin tikinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tikkycevriye nickli olanlarından nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 -yaağğğ ben geçen gün nişannntaşşıınndaa bi taşaa takıılldıımmm -ayyyyyy ..!!! aynı taşaa bende takııldııııımmm... -aaağğğ!!!! bende bende!!! duydum bu replikleri ayrıca o etek boyu...aman allahım!! bana uzak durmaları kendi sağlıkları açısından iyi olur :) (bisim sınıfta var zaten bi tane..) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 10:25 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hep diyorum tv zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 dunya meseleleriyle uzaktan yakından alakaları olmayıpta caddede hangi mağazada hangi canta var bilmeleri bok varmış gibi her gittigin starbucks'ta kendi rsimlerini çekmeleri sarı veya bok rengi balyajları ve tabiki kutsi gözlukleri kullandıkları dil netten konusurkene "z"leri s , "s"leri sssss ve "i"leri ö yaparlar (ben bunu gördüm) %70'inin motor olması ha aralarından çok iyi kızlar wardır ; arkadaşımdır , severim. Sonuçta ambalaj bozuk diye kaka insan diillerdir sadece yetiştiği çevre ve öğretileri açısından hayata bakışı sizden çok farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tiki miki ama taş gibiler:)Ama diğer yönlerinden zararlılar.Kısacası Biohazard!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tiki erkeklerden neden nefret ediyorsam, ondan dolayı. boş insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Sizi bilmem ama ben Kotlarının üstüne harley gıymelerıne yeteri kadar uyuz oluyorum. İntiharlardayıııııımmmmmmmmmmmzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kadiköyde cadde de rastlıyom kızların ağzında selin'in konuşması nası sinir oluyom varya şeytan diyo elektrik direğini sök geçir kafasına:)Muahahaah kötüyüm kötü.Kötüyüm,kötüsün,kötü,kötüyüz, kötüsünüz,kötüler:) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 14:39 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar