Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tiki kızlardan tiksinme sebepleri. buyrun : )

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

eet gene tiki konusu ve gene kedi ciger hesabı burda tikilre laf atan yurdum insanı
bıkmadınız vallahi helal olsun.avrupa yakası selin tarzı kız ben hayatımda sadece 1-2 tane gördüm

öle bişi yok yani öle konusan insan ya i hastalıktan dolayı çenesinde falan sorun varsa öyle konusur.kasıtlı olarak öyle biri yok yani :)

ayrıca makyaj yapan solaryumlu ve güzel giyinen kızlara tiki denio.hadi tiki dedik onlara.ama onlardan biri kız arkadaşınız olunca solaruymlu ve deli gibi majyaj yapması ve gezmeyi tozmayı sevmesi diğer kızlardan farkı oldugunu göstermio.yani keşke öle bi sevgilim olasada yanımda gezdirsem die düşünüosunuz ama burda bok atıosunuz :).bilgisayarın başından 2dk kalkın biraz ortama girin yauh
Sosyal ağlarda paylaş

-yaağğğ ben geçen gün nişannntaşşıınndaa bi taşaa takıılldıımmm
-ayyyyyy ..!!! aynı taşaa bende takııldııııımmm...
-aaağğğ!!!! bende bende!!!

duydum bu replikleri

ayrıca o etek boyu...aman allahım!!

bana uzak durmaları kendi sağlıkları açısından iyi olur :)

(bisim sınıfta var zaten bi tane..)

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 10:25 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dunya meseleleriyle uzaktan yakından alakaları olmayıpta caddede hangi mağazada hangi canta var bilmeleri

bok varmış gibi her gittigin starbucks'ta kendi rsimlerini çekmeleri

sarı veya bok rengi balyajları ve tabiki kutsi gözlukleri

kullandıkları dil

netten konusurkene "z"leri s , "s"leri sssss ve "i"leri ö yaparlar (ben bunu gördüm)

%70'inin motor olması

ha aralarından çok iyi kızlar wardır ; arkadaşımdır , severim. Sonuçta ambalaj bozuk diye kaka insan diillerdir sadece yetiştiği çevre ve öğretileri açısından hayata bakışı sizden çok farklıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

kadiköyde cadde de rastlıyom kızların ağzında selin'in konuşması nası sinir oluyom varya şeytan diyo elektrik direğini sök geçir kafasına:)Muahahaah kötüyüm kötü.Kötüyüm,kötüsün,kötü,kötüyüz, kötüsünüz,kötüler:)

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 14:39 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...