tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kanal d verdi demin bitti.dikkat ettinizmi papağanın sesi şirinlerdeki gözlüklü şirinin aynısı.. şirinlerde 10-15 yıl fln öncede o ses vardı.. bu film yeni yine o ses... dublajcı abim bi ses tutturmuş yıllardır devam ettiriyo valla yenilik yok ayıpladım.. ha bide film berbat ama başroldeki kıza hasta oldum adı anna farismiş 76lı olması oha dedirtti ama neyse...n [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 23:07 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bole filmler televizyon kanali yayinladinmi cacik oluo bi poha benzemio gidip dvd sini alip izlicen cok buyuk bolumu kesilmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 abi scary movie 1-2 yi izledim manyak filmlerdir.Yabancıların yaptığı komedi filmleri bazında en iyilerden ne diyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ilk izledigimde 1.sine çok gülmüştüm, su sıralar 1-2 kısa araliklarla verildi, tebessüm bile olmadı yüzümde. noluyo bana dedim aglayarak kapadım televizyonu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar