tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kanal d verdi demin bitti.dikkat ettinizmi papağanın sesi şirinlerdeki gözlüklü şirinin aynısı.. şirinlerde 10-15 yıl fln öncede o ses vardı.. bu film yeni yine o ses... dublajcı abim bi ses tutturmuş yıllardır devam ettiriyo valla yenilik yok ayıpladım.. ha bide film berbat ama başroldeki kıza hasta oldum adı anna farismiş 76lı olması oha dedirtti ama neyse...n [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 23:07 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir]
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bole filmler televizyon kanali yayinladinmi cacik oluo bi poha benzemio gidip dvd sini alip izlicen cok buyuk bolumu kesilmisti
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 abi scary movie 1-2 yi izledim manyak filmlerdir.Yabancıların yaptığı komedi filmleri bazında en iyilerden ne diyeyim :D
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ilk izledigimde 1.sine çok gülmüştüm, su sıralar 1-2 kısa araliklarla verildi, tebessüm bile olmadı yüzümde. noluyo bana dedim aglayarak kapadım televizyonu:(
Öne çıkan mesajlar