EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 oyunu çalıştırıyorum açılış demosu çıkıyor(eidos falan yazıyor ya o) sonra kapanıyor windowsa dönüyor
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 sen oynıyamazsın o oyunu boşver :P Ya oyun çok çoğu şeyi çözdüm ama daha öğrenmem gereken birçok şey olduğu kanaatindeyim. Kartal abi bak oynama sarıyor adamı dün gece uyumadım forumlarda okudum karakow u deviricem diyorlar bende sinirlendim demoyu görünce bende deviricem diyorumda 13. gündeydim 1. olmuştum save ettim bugun giriyim dedim yanlışlıkla sildim yeniden başlııcam :)[hline]bla bla bla ...
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 sen icqya gelsene ben oyunu çalıştırdım detenatör versionunu değiştirip ama daha 1. günün akşamında oyun çöktü kapandı hehe ayarları biraz daha düşürüp(ben hayvan gibi full detail açtım herşeyi tabi çöker heh) bi daha açıcam bi ara ama oyunu anlamak zor iyi bi ingilizce falanda istiyor o yüzden pek bişeyini çözemedim ben şimdi oyunun konusunu bile tam kavrayamadım örgüt kurdum ben sanırım insanlar için adaleti savunuyorum(soruların yanıtlarına göre bunu çıkardı pc sanırım hehe) bu karşıtı olduğum adam neci onu çözemedim bide 2 adam bulmam gerekiyormuşta nerden nasıl bulıcam dialog olayına giricem falan kavrayamadım
Öne çıkan mesajlar