khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Evet arkadaşlar bugünden itibaren annemin bana uyguladıgı çökertme politikası yüzünden artık param,kontörüm ve faturalı hattım yok :( Kendisi öss'ye çalışmadıgım sürece bunların bende uzun süre daha olmayacagını kesin bir şekilde ifade etmesinden sonra ben msn üzerinden kontor dilenciligine giriştim ancak arkadaşlarımında benden farklı bir halleri olmadıgını gördüm eh sonuç itibarı ile benim arkadaşlarım :) Kontörü olan kısım ise zaten başka hatlar kullanıyor :S herneyse ya bu sanal dilencilik olayında bir problem var yada sokak dilencilerinin kullandıgı başka bir formül var bunu bileniniz varsa bana söyliyebilirmi yoksa ben bu gidişle uzun süre kontörsüzlüğe mahkum kalıcam :) yada en iyisi ben kar,kış,soğuk falan dinlemeden dilenmeye başlıyayım :(
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yazma mesaj falan sen. Bu ceza sana müstahak. Bak bana, ayda 9,75YTL falan ödüyom ohhh.
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Koji haklı sana sonuna kadar müstahak.. ben ayda 70 ytl fatura getirsem evden atarlar.. kontör olsa yollardım belki ama biliyosun durumları :)
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Zor anımda bana kontor yollayan hiç beklemediğim kişiye teşşekür ediyorum (o kendisini biliyor)...
spadina Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 numarani yazsaydin keske belki 3-5 tane daha hayir sever cikabilir =)
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @spadina: walla bu işin sapığı falanda var gerçi fenada olmazdı ha dur bi düşüneyim belki veririm :) eğlence olsun içim sıkılıyor bazen :D
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Simdi istediğin kont. para istesen vermezler. ilk önce güzel bi cümle kurman gerekli gaz verici bi cümle " Varmı delikanlı aranızda kont. yollucak " gibi direk cıkıyorlar benm kont. bittiğinde alma gibi bi derdim olmuyor sağolsun arkadaşlarımın hepsi delikanlı =)
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @Nostredamus : benim istedigim kendi gönüllerinden kopanı yollasınlar :) öyle gaza getirerek yollandıktan sonra herkez yapar...
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hm, haklısın ben mutluyum şahsen gönülden yolluyorlar =) cümle farklı =Pp
Öne çıkan mesajlar