Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Arkadaslar bir dostum icin karakter gecisi yapilmayan , herkesin 0 dan geliştirdigi , yeni acilmis bir server ismi söylermisiniz . Şöyle rahat guild bulamama sorunu olmayan lagsiz bir server arar oldu insan. Bide Turklerin agirlikta oldugu biyer olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Böyle bi server bulursan bana da haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Turklerin agirlikta oldugu lafini cikarirsak herseyin 0 oldugu cok server acildi ama benim bildiklerim guncelligini yitirdi . Takipte edemiyorum bileniniz varsa guncellerden aciklarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Xavius serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Türkler ağırlıkta değil ama yeterince var lagsız ama bazen türkiye kaynaklı lag oluyor tabii bizde ama gavurlarda lag yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 masticore hacı, türkler her yerde. ne kaçabilirsin, ne de arayabilirsin. her yerdeler yani, merak etme 1 ay içinde bi friend list dolusu türk bulursun hangi yeni server'a gidersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar