SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Trivium dinledim fikirlerimi paylaşayım dedim. Genelde albüm veya grup başlıklarında iyi grup sizde dinleyin gibi yorumlarda bulunacağım grupları yazıyordum şimdiye kadar fakat bu sefer sinirimi alacak bir yer aradığımdan dolayı açtım bu başlığı. Neyse gelelim sadede. Bu Trivium grubu pek bir iddialı müziğe girişmiş bulunmakla beraber (Scream vokalli Thrash) nerden hangi akla hizmet böyle bir vokal tarzını böyle bir müziğe yakıştırmışlar akıl almıyor. arka planda gayet hızlı ve varyasyonları olan bir davul üzerine çok güzel oturtulmuş bir melodi ve bunun üzerine hiç bir esprisi olmayan dümdüz bir scream vokal. Zorladım kendimi (neden zorladığıma gelince bu adamların Underworld: Evolution film müziklerinde "Washing Away me in The Tides"isminde bir güzel şarkıları bulunmakta) 3-4 defa dinledim ancak kendimi attım Wintersun dinlemeye vazgeçip, yazık deyip. Yeri geldi madem albümlerini ve grup üyelerini yazalım ibreti aleme ders olsun :) Grup üyeleri - Matt Heafy - Lead Vocals, Guitar - Corey Beaulieu - Guitars, Vocals - Travis Smith - Drums - Paolo Gregoletto - Bass, Vocals Albümleri Trivium (Demo) - 2003 Ember To Inferno - 2003 Ascendancy - 2005
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 vocal screamdan ziyade bağırtı vokal.scream öğesi yok ama.ayrıca bana thrashten ziyade hardcore gibi bişi geldi yaptıkları müzik.
Jester Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 In Flames'in alt grubu olarak Kuzey Amerika'yı turluyorlar, öyle hastasıyız diyecek kadar olmasa da seviyorum.
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 pull harder strings of your martyr çok hasta bir şarkı, ancak vokal konusunda katılıyorum. clean olarak ne kadar güzelse screamde o kadar batıran bir vokalleri var. wintersun iyidir iyidir =) ayrıca diğer şarkıları o kadar da çekmedi, ama dediğim şarkı için (yazamadım tekrar ehe) seviyorum biraz olsun. denenebilir bir grup işte..
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 2 haftalık gruplardan birisi(benim için),nedendir bilmiyorum böyle grupları uzun süreli dinleyemiyorum,çok çabuk bayıyor,as i lay dying de bu kadar çabuk olmasa da baymıştı ama like flight to the flies her zaman dinlerim
Öne çıkan mesajlar