Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 isterse TV de 2900 kez yayinlanmis bisi olsun izleyen var izlemeyen var , bu yuzdende SPOILER diye bisi var. nesini savunuyosun arkadasim , sakamisin sen sabah sabah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 benim anlamadığım mevzu, 1 14 geldikten sonraki gun nası 1 15 geldi,ne zaman yayınlamıslardı ki 1 14 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 olm icten sizmis o bolum, anlamadin mi olayi. direk preview amacli, altta hangi karelerden goruntu kesildigini falan veriyodu takir tukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 evet direk sizinti o bolum zaten cekimide vcd gibi. tv rip degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 çekip izlemeye degermi yoksa bekleyekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bekleyin ben cektim izlemedim kalitesi kotu ve zaten o version icin subtitle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 max 1 ay once adamlar sicaktan isyan cikardi, simdi mayista kar yagiyo ne bicim is anlayamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 içersi sıcak,milyon tane adam leş gibi co2 falan, ama dısarısı soğuk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya spoiler koymayi bilmeyenler yazmasin şu bölüme yazı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yazıp kaçmışım durumuna geldi konuya bakınca gördüm :D Afedersiniz gerçekten savunulacak bir tarafı yok bir şey diyemem çok özür dilerim spoiler vermeyi unutmadım da orada neden yazdım onu bende çözemedim :) edit:Bu arada ilk defa spoiler vermeden bir sahneyi anlattım yani daha önce hatırlamıyorum [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 18:05 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 tamam o zaman onemi yok kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bugunku bolum gercekten cok guzeldi gerilimin en ust seviyeye ulastıgı bi bolumdu sonunda mudurun izin vermiyecegini herkes anlayabilirdi ama ole guzel bi noktada geri dondu ki bi an inandım wtf gidiyo mu lan?! oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ehehe evet hakikaten çok heyecanlıydı.Bir de sigara dumanı sahnesi yürekleri ağıza getirdi,heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hehe bi an bensiz devam edin dicek sandım hiçbişi demeden gidiodu valla:) güzel bölümdü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gerilimli bolummu? 1-2 bolum daha bekleyin gorun gerilimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 su guvenlik kamerasındaki torpide geyigini okuyamadım. ne olmuş orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Son bölümü hakikaten çok heyecanlıdı. Gerçekten nakil edilecek sandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 giderken abisine ozur dilerim demesi pek fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Dizi gerçekten güzel gelişiyor netten de çekip bozmak istemiyorum böyle cnbce'den daha zevkli gibi.Ama bana mantıksız gelen birkaç olay var. Polislerin hangi caddeden gelceğini denemesi mesala bu bölüm.Zaten hapishaneye girmeden önce bütün hazırlıklarını yapmıştı , daha önceden hiç mi kaçış denemesi olmamış yani araştırıp ögrenebilirdi , ayrıca havadan düşmüyo bu polisler karakolları belli hangi yoldan gelcekleri de bellidir. Sonra nakil üzerinde bu kadar durulması da ilginç.Kardeşi olduğu ilk ögrendiklerinde heralde abisini daha çok görebilmek için hapishaneye girdiğini düşünürler tıpkı müdür gibi ,kaçırmaya çalışmak için girceği beklenmez ama kötü adamlar çok taktı abisiyle aynı hapishanede olmalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 her ihtimali ortadan kaldrımaya çalışıyorlar. o yüzden taktılar bu nakil olayına. ayrıca orda nerden geldiklerinin yanısıra ne kadar zamanda geldikleride önemliydi. ç [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 02:42 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Zaten adamın banka soygunu supheli yani adam hemen teslim oldu fln . Bi de abisi hapse girdikten kısa sure sonra onun da aynı hapse gitmesi süphe çekti haliyle. Karsısındaki adamlarda dunku çocuk diil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yav dark herhalde editleyemez bu saatten sonra birisi spo içine alsın yada silsin mesajı yahu. bende gördüm başkaları yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 oy oy oy manyak bi blüm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 of of benim kalp dayanamayacak bu bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ohaaaaaaa demek istiyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar