Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isterse TV de 2900 kez yayinlanmis bisi olsun izleyen var izlemeyen var , bu yuzdende SPOILER diye bisi var.

nesini savunuyosun arkadasim , sakamisin sen sabah sabah?
Mesaj tarihi:
olm icten sizmis o bolum, anlamadin mi olayi.

direk preview amacli, altta hangi karelerden goruntu kesildigini falan veriyodu takir tukur.
Mesaj tarihi:
yazıp kaçmışım durumuna geldi konuya bakınca gördüm :D

Afedersiniz gerçekten savunulacak bir tarafı yok bir şey diyemem çok özür dilerim

spoiler vermeyi unutmadım da orada neden yazdım onu bende çözemedim :)

edit:Bu arada ilk defa spoiler vermeden bir sahneyi anlattım yani daha önce hatırlamıyorum

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 18:05 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bugunku bolum gercekten cok guzeldi gerilimin en ust seviyeye ulastıgı bi bolumdu sonunda mudurun izin vermiyecegini herkes anlayabilirdi ama ole guzel bi noktada geri dondu ki bi an inandım wtf gidiyo mu lan?! oldum :)
Mesaj tarihi:
Dizi gerçekten güzel gelişiyor netten de çekip bozmak istemiyorum böyle cnbce'den daha zevkli gibi.Ama bana mantıksız gelen birkaç olay var.
Polislerin hangi caddeden gelceğini denemesi mesala bu bölüm.Zaten hapishaneye girmeden önce bütün hazırlıklarını yapmıştı , daha önceden hiç mi kaçış denemesi olmamış yani araştırıp ögrenebilirdi , ayrıca havadan düşmüyo bu polisler karakolları belli hangi yoldan gelcekleri de bellidir.
Sonra nakil üzerinde bu kadar durulması da ilginç.Kardeşi olduğu ilk ögrendiklerinde heralde abisini daha çok görebilmek için hapishaneye girdiğini düşünürler tıpkı müdür gibi ,kaçırmaya çalışmak için girceği beklenmez ama kötü adamlar çok taktı abisiyle aynı hapishanede olmalarına.
Mesaj tarihi:
her ihtimali ortadan kaldrımaya çalışıyorlar. o yüzden taktılar bu nakil olayına. ayrıca orda nerden geldiklerinin yanısıra ne kadar zamanda geldikleride önemliydi. ç

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 02:42 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Zaten adamın banka soygunu supheli yani adam hemen teslim oldu fln . Bi de abisi hapse girdikten kısa sure sonra onun da aynı hapse gitmesi süphe çekti haliyle. Karsısındaki adamlarda dunku çocuk diil sonuçta
  • Yeni Oluştur...