Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break

Suark

Öne çıkan mesajlar

hızlı ilerlemiyor bence, katılmıyorum
ben olsam 2 bilemedin 3 bölümde kaçardım :)
13 bölüm de suyu çıkar o kaçışın
bir de doktor hanım çok güzelmiş, ismini ariyorum :)
buldum, sarah wayne callies

[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 22:18 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:21 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

senaryoyu yazan iyi düşünmüş ayrıntıları gerçekten. tempo umarım hepbu şekilde devam eder.mıy mıy ilerleyen dizilerden bıktım artık.
yalnız baş karakter karizmadan çok ukala ve çokbilmiş geldi bana. zaten başkahramanın dörtdörtlük olmasına gerek yok.
sonuç olarak izlenir. güzel dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

bas karakterin bu kadar kendine guvenmesi aslinda normal cunku adam dahi. atacagi her adim onceden planli ama iste insanin illaki hesaba katamayacagi seyler cikageliyor.

dizi 13 bolum degil, 17 bolum var su ana kadar cekilmis ve gosterilmis. 17i izlemedim ama ilk bolumde nasil bir etki birakiyosa diger bolumler daha da etkileyici.
Sosyal ağlarda paylaş

bari tekrarını izleyeyim :)

güzele benziyor.cnbc-e 'de kaçıramadığım pazar 12 south park (2 yıldır kaçırmadım zaten :) ) ve 1 de smallville.

ne olursa olsun bilgisayar vs. ne işim varsa kalkıp izliyorum ama mesela my name is earl'i de acaip zevdim ama nedense izleyesim gelmiyor :) hafta sonu tekrar yakalarsam ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bas karakterin bu kadar kendine guvenmesi aslinda normal cunku adam dahi. atacagi her adim onceden planli ama iste insanin illaki hesaba katamayacagi seyler cikageliyor.

dizi 13 bolum degil, 17 bolum var su ana kadar cekilmis ve gosterilmis. 17i izlemedim ama ilk bolumde nasil bir etki birakiyosa diger bolumler daha da etkileyici.

dizinin 13 bolumu yayinlandi. 20 martta 14. bolum yayinlanacakmis sanirim.

ayrica 2 sezonmus , ama cok ilgi gordugu icin belki 3 sezona cikma ihtimali varmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...