Private Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 çok süpermiş ya, dehşet. ama dedim çok çabuk gelişiyor olaylar 13 bölümmüş zaten. kesinlikle izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hızlı ilerlemiyor bence, katılmıyorum ben olsam 2 bilemedin 3 bölümde kaçardım :) 13 bölüm de suyu çıkar o kaçışın bir de doktor hanım çok güzelmiş, ismini ariyorum :) buldum, sarah wayne callies[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 22:18 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:21 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 senaryoyu yazan iyi düşünmüş ayrıntıları gerçekten. tempo umarım hepbu şekilde devam eder.mıy mıy ilerleyen dizilerden bıktım artık. yalnız baş karakter karizmadan çok ukala ve çokbilmiş geldi bana. zaten başkahramanın dörtdörtlük olmasına gerek yok. sonuç olarak izlenir. güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tekrarı ne zaman.?? kaçırdım ya,izlemek istiyodum çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 geçmiş olsun ellasso bir daha izleyemeyeceksin. :d www.cnbce.com a gir görürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hosmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bas karakterin bu kadar kendine guvenmesi aslinda normal cunku adam dahi. atacagi her adim onceden planli ama iste insanin illaki hesaba katamayacagi seyler cikageliyor. dizi 13 bolum degil, 17 bolum var su ana kadar cekilmis ve gosterilmis. 17i izlemedim ama ilk bolumde nasil bir etki birakiyosa diger bolumler daha da etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 said: tekrarı ne zaman.?? kaçırdım ya,izlemek istiyodum çok 3 mart perşembe 01:30 - prison break [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 23:52 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bari tekrarını izleyeyim :) güzele benziyor.cnbc-e 'de kaçıramadığım pazar 12 south park (2 yıldır kaçırmadım zaten :) ) ve 1 de smallville. ne olursa olsun bilgisayar vs. ne işim varsa kalkıp izliyorum ama mesela my name is earl'i de acaip zevdim ama nedense izleyesim gelmiyor :) hafta sonu tekrar yakalarsam ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 said: bas karakterin bu kadar kendine guvenmesi aslinda normal cunku adam dahi. atacagi her adim onceden planli ama iste insanin illaki hesaba katamayacagi seyler cikageliyor. dizi 13 bolum degil, 17 bolum var su ana kadar cekilmis ve gosterilmis. 17i izlemedim ama ilk bolumde nasil bir etki birakiyosa diger bolumler daha da etkileyici. dizinin 13 bolumu yayinlandi. 20 martta 14. bolum yayinlanacakmis sanirim. ayrica 2 sezonmus , ama cok ilgi gordugu icin belki 3 sezona cikma ihtimali varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet ben de farkettim az once, indirdigim 2 bolumun biri lost biri rome cikti................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 başka hapishaneye gönderseler ii gülerdim eheh bide ben okadar kısa sürede okadar dövme yaptırsam komaya girer 5 sene sonra uyanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sonu dehşetti... başında bayağ bir çabul aktı ama ayrıtınlar iyi düşünülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 emule linklerini verebilecek site isterük mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 lost dover ama kesinlikle izlenebilir bir dizi:) indirdim ilk sezonu gayet surukleyici gidiyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu pazar yani yarın saat 18:00 da tekrarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya bu hızla sanki filmmiş gibi geldi bana. böyle işte bir bölüm süresinde daha kaçarlar kesin dedim kendi kendime. nasıl bir 13 bölümdür? ve nasıl aynı tempodur anlayamadım. bekliyoruz. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tekrarını izledim kesinlikle süper bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya bu hafta 2 kere tekrarı oynadı bi kerede gerçeği hepsini kaçırdım,artık netten download edicez mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dizi iyi güzel ama bizim esas oğlan çok bilmiş davranıyo,önüne gelene posta koyuyo. dur ulan hapse yeni geldin bi raconu öğren ilk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ilk sezonu izledim bir iki uçukluk disinda guzel dizi kesinlikle. en son 13.bolumdu zannedersem 2.sezona gectimi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yapimci olmus yeni bolum yok aylardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bir sezon kaç GB toplam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 O_o cidden kestirdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 oooof icim acidi izlerken ... kestiler acimadan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar