Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 KuddusiMavra said: noyan...bu performansta yazmanı bekliyorum bizim hikayede ;) Dostum şu an çok ama çok talihsiz bi mesaj attın farkında değilsin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Noyzura said: Ama bu sadece bir başlangıçtı … sonrası anger sex işte hepimizin başına hep gelen olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 samaella said: Noyzura said: şimdi buraya attırırsam http://www.youtube.com/watch?v=0i5IrLx1Gck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 AHAHAH NOYAN SÜPER Bİ ADAMSIN SEN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ardeth said: Noyzura said: Ama bu sadece bir başlangıçtı … sonrası anger sex işte hepimizin başına hep gelen olaylar yok o kızın ardından bir sürü yeni karakterler olaylara dahil oldu onu kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aa anger sex olmadı mı o zaman sen hayatını bu kadar macerayı boşuna yaşamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Flameoffear said: KuddusiMavra said: noyan...bu performansta yazmanı bekliyorum bizim hikayede ;) Dostum şu an çok ama çok talihsiz bi mesaj attın farkında değilsin. sdf edebi açıdan biraz daha özenmiş noyan kardeşim;o anladı ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ardeth said: aa anger sex olmadı mı o zaman sen hayatını boşuna yaşamışsın anger sex ile ne kastediyorsun bilmiyorum ama bi kız bana büyük bir haksızlık yapıp canımı sıkarsa bende onu acımasızca sıkarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Theridone said: AHAHAH NOYAN SÜPER Bİ ADAMSIN SEN YA saol canım okunabilir bir wot oldu sanırsam ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 KuddusiMavra said: Flameoffear said: KuddusiMavra said: noyan...bu performansta yazmanı bekliyorum bizim hikayede ;) Dostum şu an çok ama çok talihsiz bi mesaj attın farkında değilsin. sdf edebi açıdan biraz daha özenmiş noyan kardeşim;o anladı ne demek istediğimi. anladım anladım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Abi zampaktoyu okuyunca koptum ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hail to the Noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 http://www.urbandictionary.com/define.php?term=anger%20sex kızlar birbirine kızıyor sen onların arasında kalıyorsun hem kendilerine hem sana çok vahşice davranıyorlar hmmfs http://i.imgur.com/Y3xbQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 serjuhan said: Abi zampaktoyu okuyunca koptum ya ahahah çok seviyorum o kelimenin vurgusunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Noyzura said: saol canım okunabilir bir wot oldu sanırsam ;D Zampakto'dan sonrası akmış gitmiş. Çok AKICI BİR HİKAYE KARDEŞ ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 KARDEŞ ELİNE SAĞLIK ÜÇ DAKİKA SÜRMEDİ DEVAMI VARMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 noyan-dilan. tesadüf mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 gerçek hayatta uğraşıp türlü şaklabanlıklar yapıp üzerine topladığın ilgi yetmedi mi noyzura? artık tanımadığın insanların ilgisini de mi istiyorsun bu kadar? bu kadar mı düştün noyzura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Cidden ben de tuttum bu kelimeyi. Hay ağzın bal yesin Noyan. Zampakto yaa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 AĞBİM SENİN İŞİN GÜCÜN YOK MU YA? HERİF O KADAR MARJİNAL Kİ CEYRAN FATURASI FALAN GELMİYODUR BUNA. EVE DAMACANA SU SÖYLEMİYODUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ardeth said: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=anger%20sex kızlar birbirine kızıyor sen onların arasında kalıyorsun hem kendilerine hem sana çok vahşice davranıyorlar hmmfs okudum evet başıma geldi hatta sağlık problemleri bile yaşadım karanlık nefret dolu duygularla sevişmekten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 gece gece okudunuzmu onu bide sizin beyninizi ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 her paragrafın ilk cümlesini okumam yetti olayı anlamak için 1 kız biseksüel 2 kız 4 kız bir kısmı yaramaz bir kısmı masum seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Finklorpeyniri said: gerçek hayatta uğraşıp türlü şaklabanlıklar yapıp üzerine topladığın ilgi yetmedi mi noyzura? artık tanımadığın insanların ilgisini de mi istiyorsun bu kadar? bu kadar mı düştün noyzura? peynircim yapma böyle bak ne kadar kardeş kardeş eğlenip gülüyoruz bir yandan edebiyat yapıyoruz. benim dostluklarımın yarısı internetten. tanımadığın insan ne demek hepimiz bir şekilde bağlıyız işte bir birimize hoş sohbet ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 "roket adam" said: AĞBİM SENİN İŞİN GÜCÜN YOK MU YA? HERİF O KADAR MARJİNAL Kİ CEYRAN FATURASI FALAN GELMİYODUR BUNA. EVE DAMACANA SU SÖYLEMİYODUR damacana suları artık telefonla otomatik tuşlara basarak söylüyorsun ki çok su içtiğimden ve 2 günde bir zahmet olmasın diye 5 damanaca su birden söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar