Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bunlar hep ortadoğu ahlakçılığı. herkes çok ahlaklı , herkes çok delikanlı. tecavüz , taciz sular seller gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yalnız noyan tepkisini koyarken çetintaştan ses çıkmaması acaba sükut ikrardan mı geliyor sorunu akıllara getirdi. Aslında çetintaş noyanı beğeniyormuş, mmhmmm süt gibi çocuk ben buna kayarım diyormuş falan . . . evde sular da kesikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Abi hicbirimiz gizli degiliz ki... Sen kacirmisin bu kismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 her nasılsanız canımsınız. sizi olduğunuz gibi kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Üzülürdüm Ek: Üzülmek bi şey yapmak oluyor mu acaba ? " Ne yapıyorsun ? " " Üzülüyorum ". Oluyor gibi. Ek2: " Bugün Allah için ne yaptın ?" " Üzüldüm ". Olmuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar