Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Selamlar, Şimdi ilk duyduğumuzda opethin istanbul -yeni melek ve izmi r-kemancı ya geliceini sanmıştık ama biletixde opeth biletleri çıktımı diye bakarken posterde ne göreyim? izmir yerine ankara saklıkent yazıyor. biletixe mail attım ve aradılar evet ankarada olacak diye. şimdi istanbuldakilere iyi haber onların biletixde biletleri çıktı koşun alın ama ankara saklıkent için çıkmadı ne alakadır? ne zaman çıkar sizce? fikirler görüşler?
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aldık biletimizi yeni melek vip den dunya yıkılsa çokta fifi artık =)
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben vip almak istiyorum adamları yakından görmek için.ama işte bu çok önemli benim için opeth konseri saklıkente kesin geliodur dimi?
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yatmaz heralde bu saatten sonra konser,bu arada istanbuldakinde yas sınırı yok bilmeyenlerimiz için soyleyim,ama olur belkide, adam yok dedi bana valla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 2 hafta önce yaş probleminden kurtuldum ehu. sevinçli olmak böyle bi şey.
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yaş sınırı yok..olsaydı orayı yıkardım...sonra kaçışan opeth elemanlarını kaçırıp odama kilitlerdim ..ve hayvan gibi bi konser vermedikleri sürece bırakmazdım...
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 akerdfelt ben de vip aldım pati sallarız orda bol bol:P
elesso Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 lan bitirmeyin laan vip biletlerini, laynn. benim daha 20 milyon eksiğim var
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben biletixe gittigimde 20 kişi falan almıstı bile bilet kaldıysa vip den dunyanın en sanslı adamısın demektir :D
sir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 vip'e gerek yok tanıyorum kendisini bizzat hehe balkondan aldım direk, hiç galeyana gelemeyeceğim.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ankara da yaş sınır olacak mı yahu bilgisi olan var mı?
Öne çıkan mesajlar