aytimania Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yahu bikaç maçtır memoyu tribünler moneyman die çağırıo yoksa benmi yanlış duyuyorum.bunun hakkında bilgisi olan warmı?.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 takıma para kazandırıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 paragözde ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sanmıyorum eğer biliosanız yazın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 eheheh rush paragöz adam görmemişsin 30milyon dolar alıp ailemi geçindiremiyorum diyen tipler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kim demişti onu yaw ron artest miydi kimdi :) bu ara ayti hiç duymadım utahın maçlarında öyle bişi :) ama diyorlarsa ne mutlu bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 murat murathanoğluda demişti bi röportajında memoya ilgi artıo maçlarda moneyman die sesleniolar die... tabi sen sürekli kaan kuralı dinlediğin için :P liebe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 adamım benim kaan ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 latreel sprewell demişti onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet bende monkeyman die duydum başta şaşırdım ne alaka filan şimdide konusu açılmış tek duyan ben deilmişim demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 amerikada basket olunca "money" derler. skorer gibi bi anlamı var sanırım. ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 mantıklı eğer öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya beyler hani 3 sayı yarışmasında money ball'lar var ya.1 puan değil de 2 puan yerine sayılıyo.memo2ya o yğzden diyorlar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 shaq da son sözleşmesinde bu sözleşmeyle ailemi garanti altına aldım demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar