str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sphere bi kaç ss daa çekip koy be a sana zahmet emin olmak istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ne için emin olacaksın. Ben burda photoshopla editleyip mi yolluyorum resimleri.Dedigim herşey dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yok abi ondan deil sana inandım la :D ayıp ettin bi kaç ss daa görmek istedim o kadar servera alışabilicekmiim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hiç bişey anlamadım jeponca yazıo üye olamadım bunun bi çaresi yokmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya jpko ya üye oluyoruz ama şifremizi nasıl belirlicez? id falan tamm email adresime jpko dan mailde geldi ama ŞİFRE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 canlarım gelmeyin japkoya gelirsenizde yeni açılan servera gidin adonise gelip pt bulamıyoruz diye ağlayan adamlara gülüyorum 2 yıllık serverda lvl kasan adam kalmaz hepsi 62 + ,70+ dolu girerseniz tek kalır bişi edemezsiniz. japonlar yabancıları sevmiyor doğrudur, sağlam türklerde yabancıları semiyor buda doğrudur . kalın uskoda türk dolu pt var arkadaşlar var japko yalan :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aslında jpko da güzel ortam war hele turkleri buldun mu süper oluyor.Gayet seviyeli turkler bulunmakta serverda.Bende yeni servera başlamıştımgayet güzl kasıyoruz hatta " small cz" dedimiz 60 we üstünün giremedii pk zone war onun sayesinde Turk klanımız g4 olma yolunda.Geceleri genelde kimse olmadığı için ( saat farkından ) rahtça boss kesebiliyoruz.Her gece 5-6 boss lvlınız az olsa bile kesebiliyorsunuz. Ayrıca japonlar yabancıları sevmiyor diye 1 şey yok.Çok saygılı we sıcak insanlar. Itemlara gelince bn yeni serverda olduumdan pek ii item yok.İi itemlar olsa bile +1-+2.Başta alışmak zor olur ama 50den hatta 45den sonra oyun zevkli oluyor.Uskodaki gibi 60 olayım pk yaparım demiyorsunuz.Jp de onun karşılığı 45 olurum pk yaparım we gayet gslde yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 İyide Japko'da herkes 120+ kassan neye yarar +15 Raptor Level 176 (Bkz:Google) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 CURE_SHOT Sentinel demişki : aslında jpko da güzel ortam war hele turkleri buldun mu süper oluyor.Gayet seviyeli turkler bulunmakta serverda.Bende yeni servera başlamıştımgayet güzl kasıyoruz hatta " small cz" dedimiz 60 we üstünün giremedii pk zone war onun sayesinde Turk klanımız g4 olma yolunda.Geceleri genelde kimse olmadığı için ( saat farkından ) rahtça boss kesebiliyoruz.Her gece 5-6 boss lvlınız az olsa bile kesebiliyorsunuz. Ayrıca japonlar yabancıları sevmiyor diye 1 şey yok.Çok saygılı we sıcak insanlar. Itemlara gelince bn yeni serverda olduumdan pek ii item yok.İi itemlar olsa bile +1-+2.Başta alışmak zor olur ama 50den hatta 45den sonra oyun zevkli oluyor.Uskodaki gibi 60 olayım pk yaparım demiyorsunuz.Jp de onun karşılığı 45 olurum pk yaparım we gayet gslde yapılıyor. Bu yazıyı okumadın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Duyduğuma göre %400 ex veren premium varmış ve 300$ mış bana mantıklı geldi çünki millet nasıl 70 olcak bu japonlar sapıkmı 70+ clan kuruyorlar? Tekrar söylüyorum %400 ex duydum görmedim sadece mantıklı geldi bana onu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 başlayan oldumu bu jap ko'ya merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bende oynuyorum japko da fakat ilk levellerinizi kasmanız epeyi bir zor. çünkü heryeri kospcular kapmış durumda. ama oyunda ib ler 2m mirageler 500k. ve ben lvl 17 olana 1m para kastım moradonda. ama tekrar ediyorum heryer kospcu dolu. hergün.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 neredyse konun türk oyuncuları 1m yakın. işte bunun içinde konun sitesini bazı bölümleri türkçeye çevirmişler. neden türk serverlar kurulmuyo biz neden "turko" da oynamıyoruz [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 15:40 tarihinde, _Meqan_53_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 oyunu indirdim bi bakıyım die orc kadın mage güzel olmuş english petch flnda ii ama begginer helper event yok yani civciv alınmıyormuş diye duydum zaten npclerin yerleti farklı bir sürü quest var ne olduğunu anlayamadığım(japoncam hiç iyi değildir)maradondan gördüklerim bunlar diğer yerlere daha gitmedim :) char actığım server en alttaki server nation ise orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 abi iyide server ların sıralaması paso deişio :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 muhaha japkoda oynamak gibi bi hata yapacaklar.. yaw japon manyaklarla başa cıkacağınızımı sanıyonuz.. 0000 dır f9devil dır kunt tur en kral oyuncular ı koyun japkoya lvl 62 adam kesemezler..bide neymiş orayı türkler basarmış türkler hiçbişey yapamaz kardeşim orda..japon adamlar 24 saat başında bu oyunun europe ko beta dır bunun yanında yani diyeceğim yalan olursunuz orda xd.. ha buarada o elemanlara nasıl yetişirsiniz bilmem coğu lvl 75-80 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @memo hiç japko'da oynadın mı merak ediyorum.(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla biz clancanak sadece 30-59 arasının girebildiği küçük czye giriyoruz 59 u geçmek gibi bir niyetimiz yok bu nedenle gayette eğlenceli ve czde hiçte fena değiliz açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben bu japon oyununa kayıt olmak istiyorum.. acaba nasıl olacam.. birincisi site japonca olunca hic bisey anlamıyorum...ikincisi sanki kayıt sayfası bozuk gibi...yardım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar