Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(yeni) japon serverinda oynamak !


Sphere

Öne çıkan mesajlar

Ilk once asagıdaki linkten uye oluyoruz :

http://www.knightonline.jp/KO/fr_userRegist.jsp

Sonra oyunu asagıdaki linkten indiriyoruz ( 440 MB)Yeni client.

ftp://ftp.knightonline.jp/knightonline/KnightOnline_install.exe


Sonra yarim yamalak da olsa ingilizceye cevirme yamasini indiriyoruz ve japon ko kurulu oldugu klasore atıyoruz.

http://rapidshare.de/files/11804656/JPKO_translated_1397_v2.zip.html



Simdi hersey tamam ama oyuna girdiginizde 10 saniye kadar durursunuz sonra oyundan koparsınız.Kopmamak icin :

Ilk once denetim masasına giriyoruz.


Denetim masasında bulunan Bölge ve Dil seçeneklerine cift tıklıyoruz.


Sonra dillere tıklıyoruz ve Doğu asya dilleri yüklensin kutucugunu işaretliyip tamama basıyoruz.Windows unuzun cd sini isteyecektir , takın ve kurun sonra yeniden başlatın ve oynayın.


İYİ OYUNLAR

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Usko ile japko ayrı ayrı oynanıyor . Usko C:Program FilesKnightOnline diye kurar . Japko C:Program FilesKnight Online diye kurar .Aradaki fark knight online yazıları arasında bosluk olması .Yani arada hiçbirzaman ÇAKIŞMA olmaz.Her serverin klasörü farklı.İkiside farklı klasörlere kurar yani.Rahatca oynayabılırsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JapKO da yenilik mi sorulur . Japon serverinda bir sürü yeni item mevcut , ayrıca uskoda pahalı olanlar burada bedava . Su anda iron bow +1 1m 500k . Chitinler 200k , Master setleri 5m - 10m arası. Abys gemden cıkan tum itemler cok ucuzlamış.Cunku burada lotto cok cıkıyor. Lottoları 25k dan satıyorlar . (abys gem = lotto).Yeni setler , silahlar ayrıca süper bir yenilik geldi : Kadın orc büyücü eklendi .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ama arkadaşlar usko daki kadar cok player yok . Japonların hepsi cok seviyeli insanlar ve herşeyden şikayetci oluyorlar.Yani küfür ederseniz banlanma ihtimali %60 . Ks yapmak vb. bir sürü suç var. Ben yanlışlıkla harpy cekmisim , adamda yanımdaydı yattı . Admin uyarı yaptı bana .
Ayrıca pvp ler kötü :) Cunku cok az player var cz de falan. Ama normal savaşlarda cok güzel oluyor. Son olarak adamları kesebilmek icin bayaaaaaaaaaa bi gelişmeniz lazım .Cunku gordugunuz en ezik adam bile sizi kesebiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi lvl 52 buffer , lvl 58 ice mage var.Ama sahibi ben degilim . Sahibi oynamıyor .Benım butun charlarım banlandı normalde :) . Lvl 58 le oynuyorum. Gelirseniz lvl atlamanızda yardımcıda olurum.Itemlerin ismini bilmiyorum cunku japonca :) Elimde lobo mu lycaon mu öyle bi staff var . Ustumde siyah yarım set var . Lvl 35 scroll u yok :) Ama yinede cok rahat ash knight kesiyor.Hele bi prieste acayip isimli bi item var onu kiraladımmı 2-3 vuruşta alıyo ash knighti :) Ama işte para sorunu var . Gelenlere yardım ederim . Ama edebilgidim kadar cunku gunun 24 saati online degilim , okulum var . Beklerim. Ayrıca moradonda resim cektim görüntüleri görmenizi istedim.

[img=http://img202.imageshack.us/img202/4170/jpn2zx.th.jpg]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence başlamayın k.o arkdşlarla oynadıkça zevkLi gelio bana...
orada arkdş bulmanıs çok zor bence...
milletin nick acaip zaaten..
itemlerin isimleri acayip..
keseceğin yaratık isimleri acayip..
power up storede acayip itemlar var ne bonusu verdiği pek annaşılmıo(ingilizce yaması düseltio mu bilmiom)
bende şu an yüklü ama girmiorum hiç:D
lvl 20 de bile chitin set tamamlamak mümkün.10solcan kes 1 lotto çıkıo:D
gerisini siz hesaplayın artık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chitinler bizim gozumuzde buyuk item olarak gorunuyorda onun icin burası dandik server diyoruz. Ama oynayanlar aşmış artık , adamlar chitin giymiyor . Hepsinde ya siyah , yada kırmızı setler var . Bazısında daha acayip setler var. İron bow falan hiçkimsede görmedim. Cunku millette acayip bowlar var . Super itemler var yeni . Güzel bir server ama arakadaşın dedigi gibi arkadaş bulmak zor. Cunku japonlar japon olmayanları fazla sevmiyor . Irkcılık var serverda :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...