Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 emule kullanirken uploadumun 15 kb lere vurup downloadumu baltalamasindan sonra arastirip cfosspeed denilen mereti indirdim ancak programi kurduktan sonra webde falan gezerken bariz bir yavaslama hissettim daha sonra msn de baglanmamaya basladi . ulen dedim sinirlendim programida sildim daha sonra ayni seyler devam etti gittim system restoredan 2 gun geriye aldim hala ayni sekilde , nedir bunun cozumu ? formatmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Muhtemelen yüklediğin cfosspeed sürümünde problem vardı. Ben 4 aydır kullanıyorum 4-5 kere sildiğimde oldu hiç problemle karşılaşmamıştım. Güncel bir versiyon kurup tekrar kaldırmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 modeme reset at direk default ayarlardan dene bi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Cfosspeed' in en mantıklı versiyonu 2.02 dir. Ondan sonraki versiyonlarda maalesef problemler yaşanıyor. Kullancaksan onu kullan. cfosspeed iyi bir program ama bazı ufak basit ayarlar yapman lazım. O da öncelikler listesi. Eğer eMulenin onceligini yuksek tuttuysan MSN nin baglanmaması normaldir. Silme islemine gelince de maalesef bildigim kadarıyla oyle kolay kaldırılabilen bir program değil. Modem ayarlarınla hiç uğraşma. Registry Mechanic programı ile bir temizlik yap. Ancak oyle tamamen kurtulursun. Ondan sonra istersen cfosspeed 2.02 yi tekrar yukleyebilirsin. Fakat emuleyi high priority yapma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 programda bi problem yoktur muhtemelen. "Türksat link hatlarındaki bir problem nedeniyle yurt dışı bağlantılarında yavaşlık sorunu yaşanmaktadır." Kaynak: www.kablonet.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar