Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cfosspeed ve uninstall sonrasi yalanlara gelen bilgisayar

Disappear

Öne çıkan mesajlar

emule kullanirken uploadumun 15 kb lere vurup downloadumu baltalamasindan sonra arastirip cfosspeed denilen mereti indirdim ancak programi kurduktan sonra webde falan gezerken bariz bir yavaslama hissettim daha sonra msn de baglanmamaya basladi . ulen dedim sinirlendim programida sildim daha sonra ayni seyler devam etti gittim system restoredan 2 gun geriye aldim hala ayni sekilde , nedir bunun cozumu ? formatmidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Cfosspeed' in en mantıklı versiyonu 2.02 dir. Ondan sonraki versiyonlarda maalesef problemler yaşanıyor. Kullancaksan onu kullan.
cfosspeed iyi bir program ama bazı ufak basit ayarlar yapman lazım. O da öncelikler listesi. Eğer eMulenin onceligini yuksek tuttuysan MSN nin baglanmaması normaldir.
Silme islemine gelince de maalesef bildigim kadarıyla oyle kolay kaldırılabilen bir program değil. Modem ayarlarınla hiç uğraşma. Registry Mechanic programı ile bir temizlik yap. Ancak oyle tamamen kurtulursun. Ondan sonra istersen cfosspeed 2.02 yi tekrar yukleyebilirsin. Fakat emuleyi high priority yapma ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...