karpuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3898229.asp?gid=48 İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ceptopeygamber olayı bombaymıs ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 komedi duydum bu haberi haberlerde koptum yarıldım insanlar bukadar saf nasıl olabiliyoo aklım kesmiyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çok iliginç yaa salak inanmaz lem buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 zamanında bu köprü benim diyip vatandaşa satan birisinin ve bu köprüyü hakikaten satın alan birinin yaşamış olduğu ülkedeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sadece yuh diyorum. ne insanlar var. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hmm güzelmiş kontor alıcak param bile yok benim şu anda aslında böyle birşey iyi gidebilir :) -Ben Hz.Adem kıyafet alıcam yavrum bana 1 milyar bağış yaparmısın(çıplak halde gidilir) -Tabiiki saygıdeğer efendimiz... O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Güzelim açılmıştı da, arama mı var ki arayayım açılıp açılmadığını... Artist artist "açılmıştı" diyeceğine, link ver, oradan devam edelim, bu konu da kilitlensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ey kulum 45 dk yanındayım ya super anca trafık falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 acınılıcak bir durum :D çok güldüm yahu :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 haha köprüde trafik vardı geç kaldım kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 töbe töbe.. gülsek mi ağlasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 O değil de, bu kafada bi adamın 2.5 trilyonu nerden bulduğunu merak ediyor insan ister istemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yuh artık ama, para kazanmanın kolay yollarına girer artık o miktardan snra Türkiye' de bu taktik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 allahtan korkmasam bende cıkacam öle bişeyim diye . ama işte allah korkumuz var inannın türkiyenin sayılı zenginlerinden olurum yakalanmassam eğer . çünkü o kadar çok cahil adama varki şu ülkede . allah akıl fikir versin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 abi şakaların kralı bu ya süper ya zahuazuh 5 dakikadır gülüyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ulan bende allahım allahım diyodum ama öle kendi kendime, herifler gitmiş bu yöntemle para kazanmış, bende yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 espriyecome zhuauhaz abi harbi süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Adamı iyi dolandırmışlar.Adamda iyi yemiş.Banada böyle biri denk gelsede biraz para kırsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 o esnaf 2.5 trilyonu nerden bulmuş onu merak ettim ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 fake bunlar fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1028292.jpg bu da mı fake :D [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 05:31 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 dur msn inin veriiyim allahın adam: bazen msn patlıyo offlibe gözükebilir kek: ne olur allahım beni engelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Sülün Osman'ın çocukları iyi çalışıyo dedikten sonra bizden adam olmaz diyorum. Kafamız anca bu tür şeylere çalışır, oturup da işe yarar bişey yapsak elimize yapışır çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar