arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Images that were created in nothing but Adobe Photoshop. No clip art, stock photos, scans, drawing or 3d programs were used.[Bu mesaj arcane tarafından 29 August 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Çok güzel. Özellikle gitar mükemmel olmuş. Sıfırdan nasıl yapabiliyorlar böyle şeyleri... Ben de yapmak istiyorum.[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Çok güzel olmuşda,neden ingilizce konuşuyosun? Hayır yani ingilizce bilmek marifet değil artık herkes biliyorda ondan söyledim. Güzel Türkçemiz varken...[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Coyp paste olduğunu düşündün mü hiç gıcık?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Silthanas, 29 August 2003 14:30 tarihinde demiş ki: fotoshop bir objeyi 0 dan cizmek icin kullanilmaz...bir resmi, $ekli , goruntuyu editlemek icin kullanilir.. bu elemanlar can sikintisindan yapiyolar bunlari herhalde =)[hline] said: Silthanas, 29 August 2003 14:30 tarihinde demiş ki: Külliyen Yalan... Kusura bakma Fizban :) Asil photoshop amaci budur iste, 0 dan image cizmek gercege yakin sekilde, cizimle asla ugrasmayacak kisielr sadece alip healing brush ile bi kac seyi bi kac sryin ustune koyup photoshop biliyorum ben diye dolasirlar asil o kotu bir durumdur[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bak abi tercih edenler neler yapiyo :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 abi saçmalıosun, sen hiç profesyonel grefikerlerin tartıştığı forumlara baktınmı, hiç oaralarda gezindinmi, bak sana şöle söl,,m, geçen gün bir tanesinde rastladım, adamın biri dioki, bana photo shop 8,0 ı denemem için yolladılar, sanırım, 2 ay sonra piyasaya çıkıcak fln, başka bir süper grafiker de geldi aynen şunu dedi, allah terkrar mı sistem alacaz yaw, nese ama inşallah bu sefer vektörele de giriş yapmışlardır da bizde free hand e talim etmekten kurtuluruz... sen ne diosun yaa, bu bi gerçek ve tartışılmayacak kadar açık, photo shop, durağan tasarımlarda dünyanın en iyisdi, ennn iyiysi bu kadar, bana corel fln davası yapma, bizde bilioz onları bizde çalışıoz, kitapları bizdede var, PS bi tanedir...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ayrıca şuna da dikkatinizi çekerim, yukarıdaki resimler 0 dan değil, adam yazmış, hazır resimlerden yaralandım die, o şkeilde bir gitar tasarımını yapmak kolay kolay mümkün deildir, onlar hazır resim parçalarına temizlik ve efekt, biraz da düzenleme, ama adam kaliteyi yakalamış, çalışmada, bu da süper bişi..[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Silthanas yanlışsın. Corel Freehand gibi programları photoshoptan farklı kılan özellik PSnin raster, diğerlerinin vector olması. Diğerleri ile çalışmak daha avantajlı çünkü az yer kaplıyor, kolay çalışılıyor ve sonsuz büyütülebiliyor. Photoshopla çalışmak daha avantajlı çünkü çok daha fazla detay kullanılabiliyor ve rahatça üstünde çalışılabiliniyor. Bi yerden sonra tercih meselesi bunlar. Suluboya mı üstün yağlıboya mı üstün tartışması gibi bişi. Netekim Albrecht Dürer'in misal gayet gerçekçi suluboya çalışmaları olduğu gibi VanGogh gibi rezil yağlıboyacılar da var.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Dragonmax onlar sıfırdan hazırlanmış. Resimlerden faydalanma olayını modelle resim çizme olarak düşün. Sıfırdan. Ki nedir yani ben de yaparım. :) Ama japon kafası olması lazım insanda bu kadar uğraşmak için.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bu arada hakkaten bikaç vektör özellik daha eklense photoshopa tekel olacak kesin. En önemli eksiği bence bir path üzerinde resim ve yazı adjustment ve bend yapamaması.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: horacegoesskiing, 29 August 2003 15:25 tarihinde demiş ki: Netekim Albrecht Dürer'in misal gayet gerçekçi suluboya çalışmaları olduğu gibi VanGogh gibi rezil yağlıboyacılar da var. Kime ve neye göre bunu açıklasana? Bu bakış açınla bütün programları ezbere bilsen de hiç bir şey üretemezsin.[hline]5 [Bu mesaj Oky tarafından 29 August 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Dragonmax, 29 August 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ayrıca şuna da dikkatinizi çekerim, yukarıdaki resimler 0 dan değil, adam yazmış, hazır resimlerden yaralandım dielol nerde yazıyor bu ?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Hemen söliyim. Gerçekçilik bazında. Nitekim vangogh da gerçekçi resim yapmaya çalışıyodu. Sen de eğer bişi sölemeden önce karşındakini anlamaya çalışırsan daha rahat edersin...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben de yaparım diyen arkadaşlar buyursun yapsın koysun 1 resim, gözümüz gönlümüz açılsın[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Helal be hoca aynen katılıorum söylediklerine, bu arada japon dedinde, benim en yakın dostum bijapon, arka sokakta oturyo arkadaşım, heralde onuda (5 yıldır türkiyede) iicene türkleştirdim, adam hiç bişiyi kasmıyo, bide laf üretmiş kendine (söylenişi aynen böle koparıyo bizi hehe) bişi yapalım fln dios admın tepki, "ya ne gasacam gaaa" hahaha, bence ps de 0 dan resim yapmak (elbbetteki katılıorum) hiç kolay değil, ama yapıldığında da baba bişi oluyor, ps de boş ekranda gerçekten bişiler yapmak çok ii bit yaratıcılık, ve hayal gücü istiyor, ps cilerin makinelerinde, ayrıca bide mutlaka 5000-10000 tane de kompozisyon fotoğraf vardır... yoksa olmaz, eğer sen sanatsal çalışıosan oke, ama bir web tasarımı, bir cd tasarımı, ne biliim, poster vs tasarımı vsvsvs, için çalışıosan hazır resim olmazsa olmaz, ki bu da zaten işin gereğidir yani...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: arcane, 29 August 2003 13:24 tarihinde demiş ki: """stock photos""", scans, drawing or 3d programs were used. aha burda yazıyo, alalalala[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Evet. Bende bi 20-25 CD royalty free resim, stock ve nonstock fotoraf var. Lazım oluyo gerçekten.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dragon onun başında bi de no var. Hey allahım :D[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hoca bana o şekilde satın alabileceğim yer söylemen münmü, artık elimdekiler tükendi, CD alabileceğim yer söylersen çok makbule geçmiş olursun..[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: arcane, 29 August 2003 13:24 tarihinde demiş ki: Images that were created in nothing but Adobe Photoshop. No clip art, stock photos, scans, drawing or 3d programs were used. hoca olurmu bak dikkatini çekerim, her kelimenin arasında bir virgül var, eğer stok lullanmamışsa onun da başına no koymalıydı, o halde No clip art, no stock photos, no scans, no drawing or 3d programs were used. gibi bi anlam çıkarmamız gerekir, lütfen kelime oyunlarına kanmayalım hehe :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 söyleyemem... :D ama perpada 5.katta bi yer var bunları parayla satan.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 aferim sana çok güzel anlamışın. :D[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dragoncuğum yanlış yoldasın. o virgülle ayrılmış olanları "no" parantezinden kabul etmek lazım di mi canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hoca van gogh a iki kiytirik cumleyle rezil damgasini vurdun ya bravo.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar