Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kitlik mi var ne , 2 ay oldu herhalde soyle guzel birsey cikmayali ? acaba elinde soyle guzel ne , ne zaman cikacak gibi bir listesi olan paylasabilirmi ? genelde kis aylari bu kadar kit gecmiyodu...
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yahu ben para yetiştiremedim oyunları almaya ne kıtlığı :D Black&White 2, F.E.A.R, Quake 4, Civilization 4, Age of Empires 3, Call of Duty 2, The Movies. öh allahtan kıtlık var ha :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 abi orjinal bi battlefield 2 al.. netten çataçuta kapış en güzeli.
Revell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 orjinal aldık elimde patladı bi deyimle =) oyuna patch yapılmıyor
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 xenocide o oyunlar cikali 2 3 ay oluyo yahu sen geride kalmissin heh . estel valla dusunuyorumda bide zart zurt expansionlari var iyi para bayilmak gerekiyo ona ya bide nedense 1 daha cok sariyodu flying fortress falan :)
Soth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hayır bide o sayılan oyunlardan fear ve civ4 işe yarar gerisi tıraş bence:P . fear da zate 3-4 akşamda bitiveriyo ee? var var oyun kıtlığı var. online oyunlar piyasayı saralı artık oyun üreticileride online lara yöneldi singlelar yavaşladı iice:(
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 eet biraz geri kaldım ama geri kalmak iyi şimdi bak FEAR daha yeni bitti the movies ile b&w 2 oynuyom :D ha bide battlefield2 orjinal aldım bende varda benimde elimde farklı bi şekilde patladı. demosunu gayet güzel çalıştıran makinem ful versiyonunda low detail'da ağlıyor. haliyle rafa kaldırdım
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 su fearı bideben oynayabilsem setupında sorun cıkıyor niyese
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet harbiden bi kıtlık sözkonusu... gerçi benim için birşey değişmiyor nitekim öss nubisi olduğumdan oyun oynayabileceğim bi bilgisayar yok sadece chat yapıp patiye bakabiliyorum. neyse konuya dönelim her sene belirli zamanlarda bi oyun akımı olur. bu dönemler genelde yazın başlangıcı, sonu ve noel arifesi olur. bunun nedeni de firmaların yaptığı oyunlar genelde gençlere hitab ettiğinden gençlerin oyunu oynayabileceği zaman çıkartıyorlar. şimdiki kıtlığın nedeni de bu. en yakın kıpırdanma büyük ihtimalle mayısta olur. o zamana dek geçtiğimiz zamanlarda çıkan oyunları oynayıp sömürün bence.
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ben esas yazin hic bolluk hatirlamiyorum.yazin tatil donemi oldugu icin ne adam gibi film cikardi , ne oyun cikardi (istisnalar kaideyi bozamaz efenim). daha onceki senelerdede kisin bu zamanlarinda gene oyun cikardi ki bu kitlik en azindan 2 aydir var yani.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 nerdeyse 1 senedir iyi bir rpg oyun çıkmadı ya ama 2 ay içinde bir rpg patması yaşıyacaz gotic 3 le başlayıp nwn 2 bitecek ondan sonra yine bekleyecez...
Öne çıkan mesajlar