Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu terbiyesizlik değildir de nedir allah aşkına

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Ben de şu bizdeki muhammed tabusunu anlayamamışımdır hiç bi zaman.. hristiyanların dini din diil mi onlar isaya günlük saygısızlık seansları mı düzenliyo onlar da siz ne kadar saygılıysanız o akdar saygılılar peygamberlerine belki daha bile fazla.. Biz çizimini bile GÜNAH derken, adamlar son 24 saatinin filmini bile çekiyo. teeey tey..
Sosyal ağlarda paylaş

demiyorum ki hakarete varan şeyler makuldür.. ben sadece diğer konudan bahsediyorum. bizdeki muhammed tabusu yoksa yaptıklarını görmedim ve eğer terbiyesizlik unsuru içeriyosa yanlış tabii ki..

biraz olsun anlatmıyo mu bizi

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:00 tarihinde, elaidizm tarafından güncellenmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

@elaidi:

tabu veya değil adamların söylediği basın özgürlüğü cart curt.o gazetede gene aynı adamın yolladığı isa karikatürü yayınlanmayıp,hz. muhammed karikaturu yayınlatıp birde devam ettirmek kaypaklıktır,olay çıkartmaya kasmaktır tabu değildir ayrıca bu saygısızlıktır.

insanın inandığı,saygı duyduğu kavramlar tabuya girmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani size kalsa kufur edenleri oldurenlerin ceza almamasi gerektigini dusunuyorsunuz oylemi ?
Yada belki bu sadece dininize kufredilirse gecerli?
Senaryoyu nasil kurarsaniz kurun hala cinayetleri konsolosluk yakmalari hakli goreniniz varsa zekasindan suphe ederim.Bol keseden atip tutanlar once cikip bu yuzden adam olduren yobazlara hakettikleri cevabi verene kadar ben size karsiyim.
Nekadar kotu ve kiskirtici olurlarsa olsunlar o karikaturleri cizenlerden yana olmayi tercih ederim adam olduren bina yakan aptal barbarlardan yana olmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de Hz. İsa da bizim peygamberimiz. Yani "abi bak kefereler Hz. Muhammed'e saldırıyolar bizde İsa'ya saldıralım" mantığı sadece kendi dininde günaha sokar.

Kabul ediyorum ki son verilen siteler ve ilk yayınlanan karikatür rezilliğin daniskası. Müslüman olan herkesin alınacağı geri zekalılar" diyip geçemeyeceği kadar ağır hatta. Ancak adamları haklı çıkartırcasına elçiliklere saldırmak, insan öldürmek de bu karikatürü çizen ve yayınlayanların ellerine koz vermekten başka bir şey değil. Madem inanç seninle Allah arasında ve sen bunları tasvip etmiyor hatta lanetliyorsun, e görülüyorki Allah'a olan inancında sonsuz. Bırak da Allah cezalarını versin ahirette.

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:14 tarihinde, Smoke tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

savaşmayın sevişin

kusura bakma ama inanıyorum dediğin kişiyi bilmem kaç tür hayvanla cinsel munasebette bulunurken çizen adamlarla aynı yanda olmayı bırak insan diye nitelendirmem ve o mikroorganizmaların kurutulmasını isterim

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:28 tarihinde, Pingu tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadığınız nokta sizin gidip drawjesus.com diye bir site açsanız kimsenin umrumda olmayacağı.Domuzla Muhammed'in ilişkilerine bile değinen karikatürler var .İnternetin sınırsız özgürlüğüne dayanarak evet yapılmaması gereken çirkin şeyler yapmışlar ama bunu nası engelleyebilirsin ki?Papaz öldürmek, ambargo uygulamak çok mu etkileyecek bu siteyi.Danimarka başbakanı özür diledikten sonra bu siteyi açan ve bu resimleri çizenlerden de mi özür bekleyeceksiniz.Günümüzde senin ülkendeki gazten nası Muhammed karikatürü çizer diye konsolosluk basarsan karşılığınıda böyle alırsın.Müslümanların daha baya yol almaları lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede kesinliğkle yaptıkları sey terbiyesizliktir saygısızlıktır acıkcası ben de cok sinirlendim bu olaya.. ancak yinede bu olaya tepki olarak yapılan saldırılar ne kadar haklıdır tartısılır...
biri size bir haksızlık yaptıysa siz deona başka bir haksızlıkla cewap wermemelisinizdir bence.. :) tepkinizi günümüzde kamuoyuna basın yoluyla yapmak cok daha kaliteli we bizim gibi insanlara yakısır durumdadır bence ... we sahsen saygısızlığa saygısızlıkla cewap wermek kabul edilemez... :)
Sosyal ağlarda paylaş

resimlere yapılan yorumlarda türk(müslüman) arkadaşlar gördüm baya sinirlenmişler anlaşılan. küfür etmişler. bağırmışlar çağırmışlar falan. keşke yapmasalardı böyle birşey. gerçi adamlarda az değiller tüm müslümanları öldürmeliyiz gibi şeyler falan yazmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok da şaşırmadım açıkçası. hatta bekliyordum da denilebilir böyle bir hareketi.
dünyada çok çeşitli insan yaşıyor. herkesin inanışı ve düşüncesi farklı. bu tarz ürünler sadece bu peygambere yapılmadı. diğerlerine de yapıldığına eminim. ayrıca sadece peygamberler de değil. dünyada adı duyulan pek çok insan için bu tip yakıştırmalar , hakaretler yapıldı ; yapılıyor da.
"constantine" filmini izlediniz mi? o filmde de pek çok yanlış (hatta hakaret belki) var. cebrail kadın , şeytan şişman gibi garip şeyler var. "exorcist" filminde içine şeytan girdiği düşünülen kız isa heykeli ile mastürbasyon yapıyordu. buna neden tepki verilmedi. o bir film diyeceksiniz ama bu hareket insanlara gösterildi.

bu karikatürleri asla onaylamıyorum. sadece yapan kişilerin amaçlarına pis bir yoldan ulaşmaya çalıştıklarını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...