Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Babacım Bana bunlardan alırmısın?Söz veriyorum;yine 68.9 u geçmiycem kronometrede!(Yalan!Ayarını bozarım meauh) (Babacum Atlama,2. yarılırım :)) ps:Resimlerin Açılması uzun sürer!Ben Ölem Baba Vıy vıy vıııyyy *! Deriiiiin Derin Aşklara Dalaaaaaar Gider...*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Beginingi am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 sana alıncaya kadar kendime alırım... hmm güzel gözüküyorlar... *!ağzının suyu akar*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben sana benim motoru satıyım ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ahhh ahhh eskiden ne güzel kendi toparladığım bir bisikletim vardı :-( Onunla nerelere gitmiştim bea. Çınarcıkda yaylaya bilem çıkmıştım karda kışda. Ahh ahhhhhh... içimi hüzünle doldurdun yav. Geçirdiğim iki ameliyettan sonra bir daha binemedim o naneye ya ben ona yanarım :-([hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 aah ah! Geçen seneye kadar benimde buna benzer bi bisikletim vardı amortisörlü felan, ama çalındı yazlıkta :( ama artık daha çok arabayla takılıos :D daha karizma :-P[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 bi daha hayatta sürat yapmam bisikletle en son sürat yaptığımda pedal çıkmış kafa üstü asfalta çakılmış bayılmıştım beyin kanaması geçiriodum nerdeyse 3 gün yatmak zorunda kaldım kafam kırılcaktı[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bisikletini kendin yapmakla hazır alıp kullamak çok farklı şeyler kıyas götürmez[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 en yüksek hızım neydi kesin olarak hatırlamıyorum ama 70 küsurlarda bir şeydi. Bir çınarcık dönüşü deli gibi yağmur yağarken fazla hızlanmıştım. Bir noktadan sonra fren yaparsam öleceğimi hissettiğimden tek ettiğim duğa önüme araba çıkmamasıydı, arkadan girerdim kesin :-) Durduğumda hala adrenalin en üst seviyedeydi, ne biçin tırsmıştım ama. Uzuzn sürede takometreyi sıfırlamamıştım. Heyt bea MITY2 Cateye kullanıyordum, zamanının Türkiyedeki en iyilerinden[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 bende beldesan bi bisiklet vardi , tumsekten gectigimde ikiye bolunmustu milletin ortasinda karizmayi cizdirmistik ondan sonra almadim bisiklet filan , scooter almistim o ikiye bolunmuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: fedaykin, 22 Şubat 2003 17:34 tarihinde demiş ki: Bisikletini kendin yapmakla hazır alıp kullamak çok farklı şeyler kıyas götürmez[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Hehe Kesinlikle katılıyorum :)) Ama Alttaki Bebek Süfer bişi...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben ne zaman hade hız yapam ıı ce dedıgımde fren patlıyo zor duruyorum ondan istemem bısıkletle hız mız[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Valla 2-3 sene önce bi merak saldıydım bu bisiklet olayına sonra gittim para biriktirdim XTR'ın bütün komponentlerini getirttim kısa süre kullandım ve hevesim geçti.. geçenlerde bi süriyim bebeğimi dedim ve birde baktım ki bebek falan kalmamış. Baya üzüldüm.. bundan sonra hayatta almam o kadar pahalı komponent.. boşuna para[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 GeeM abi Bana satarmısın? :) iyi bişiler ayarlarsan alırım![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 benimde 15 sene önce biemix wardı tekteker 15 pedal giderdim artık omzumda kırık bi omurilik kemiği war[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar