Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 teşekkürler, aslında benimde kafam karıştı, şu olayı daha tam oturtamadım, kendi yöntemlerimi geliştirorum, ps 7.0 aldım, bide onla yapıyım, buraya her bi yaptıımı adım adım yazıcam... Yaptığım çalışmayı walpaper olarak kullanmak isteyn varsa (ki bu beni çok mutlu eder), sizler için 800X600 1024X768 lik iki wallpaper yaptım.. 800X600 Wallpaper 1024x768 Wallpaper Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: [Bu mesaj Dragonmax tarafından 27 August 2003 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 arkadaşlar normalde resimler bende fln açılıo, ama bazı rklar, resmin çıkmadıını fln sölüolar, biraz bekleyin tekrar dneyin..[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Dragon sana basit bi trick söliyim hadi. O flat halini resmin aç. *Ctrl+a ctrl+j yap. yeni layera blur ver (ortalama bişi) blend modunu overlay yap. Flatten et.* Image>Adjust>Variations dan bir yada iki kere greeni seç. Midtonesda. Bakalım nolucak. * arasındaki bölüm için direk blur verip sonra fade ederek blend modu overlay yapabilirsin *[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 aslında zaten tüöçalışmayı bitirdiğimde yapmıştım dediğini,ama bi daha yapayım,belgi daha gerçekçi bi görüntü yakalarım,ps bu gün bi ps 7 kuriyim makineye, onunla bi yeni çalışma dah yapıyım, bakalımmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 walla dragonmax ortada öküz gibi designed by hödö yazmasa kullanıcaktım. hatta matrix de yazmasın sadece kodları koyabilir misin wallpaper olarak sağ alt köşeye yazarsın adını küçük olarak gerçi şu an kendi yaptığım grim fandango wallpaper ını kullanıyom ama :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 güzel hardeşim, önce o hödö dediğin şey benim yıllardır tasarımlarımda kullandığım adım, sen bir tasarımcıya emek verdiği şeye adını yazdığı için hede hödö diye hakaret edemezsin, acayip kırıldım doğrusu,sen benden güzelce istesen ben sana hiç bişi yazılı olmayan halini de gönderirdim... ortadakimatrix yazısı kalkınca daha da bi anlamı kalmıyor zaten resmin, alttaki designed yazısınıda matrix sistem kodu fontu ilr yazdım, orda önemli olan matrixin her tür efektif halini göstermek.. yanisini yaptığımda o yazıyı küçültüp alta kenara koysam sen yine bu hödö ne yaa, başlat çubuunnun üstünde öle designed fln,kullanmam ben bunu dersin.......[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 stop! yanlış anladın! nikine hödö demek gibi bi amacım yoktu ben açtım resmi, dedim güzelmiş ama yazılar var. sonra kapatıp foruma girdim ama nickin aklıma gelmedi. aklıma gelmeyen şeyler için de hödö kelimesini kullanıyorum yine de özür dilerim[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ayrıca ismini tabiki yazıcaksın, emek verdiğin şeyei tabi ki ismini yazmak en büyük hakkındır ama bi köşeye yazsan daha iyi olur, ortada durmasından hoşlanmadım ben demek istedim[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :) öyle düşünmediğine çoksevindim teşekkürler. Tmm dediğin gibi yapıcam,madem öyle istiosun (ki bu benim için önemli sonuç olarak)... PS 7de sorun çıktı, yarın halledince tekrar yapıcam çalışmayı,daha da güzel olucak, sonrada buraya tekrardan koyarım :) teşeklürler herkese...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ;) emeğe saygı duyarım beğenmesem bile ki bunu beğendim yani.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yetkili kardeş şunu da bi görsel sanatlar bölümüne atarsan çok makbula geçer, yeni tasarımım bitmek üzere buradan devam ederim :)[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: [Bu mesaj Dragonmax tarafından 02 September 2003 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 niyeyse görünmüyor fortune city resimler..[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 dragoncuum, amatör bi gözden bi yorum daha veriim sana, içimde kalmasın: bana sanki kullandığın karakterlerin (kod mu desem?) arası pek sıkışıkmış gibi geldi, daha seyrek seyrek olsalar daha çok benzemez mi acaba hı? sanki... öpüyorum, çalışmaya devam :) not: ben o kadarını bile yapamam tabe, ama ukalalıkta üstüme yoktur, meslek hastalığı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 "ana biri beni öptü" *utanır* teşekkür ederim eleştirileriniz için, bu karakterlerin sorunlu olduğunun farkındayım, onu bir tek photo shop 7.0 da düzeltebilirim elimde 6.1 var şu an, 3 haftadır 7.0 alıorum ama adamın sattı cd ler bozuk, adam yenisini çekio yine dosya bozuk, ben de başka arıorum, bulsan daha iisini yapıcam ve çalışmamı çalışma esnasında yapıtıım şeyleride resimleyerek buraya güzelce herkes görsün örensin yapsın die koyucam... yannış annamayın ben çok biliorum demiorum!! ama bu çalışada kesinlikle kendi yöntemlerimi bulup kullanıorum... :D teşekkürler ilginize...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: [Bu mesaj Dragonmax tarafından 06 September 2003 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar