Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitmeyen hikaye(copyright 2001-2006 @ paticik.com |version)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewt der ''beni karsıdan karsıya gecirebilirmisin'' der. adam ''tabiki'' diye yanıtlar. ama gecerlerken adam yanında gecen super bi kızın pesine takılır ve yolun ortasında kalan kahramanımıza araba carpar.
Mesaj tarihi:
kaza gecıren kahramanımız hemen hastaneye kaldırılır ambulansta ıse hayatı aklından bır fılm serıdı gıbı gecer ve yasadıkları aklına gelır uyandıgında ıse hastane odasında ve basucunda tanımadıgı bırısıyle karsılasır...
Mesaj tarihi:
Neyse. Sean aksu açar. iklim değişir. Akdeniz olur. gülümse. Belki şehre bir film gelir...... tut ki karnım acıktı anneme küstüm tüm şehir bana küstü..... hadi gülümseee..
Mesaj tarihi:
ve gülümsedi, silahsor.. kum firtinalari yuzunden o catlamis dudaklarinin arasindan siritarak.. ve yoluna devam etti.siyahli adama daha yakin oldugunu hissediyordu, ve gercektende yaklasmisti.cunku siyahli adamin kamp atesinin sonusune denk geliordu ve 1 gecelik bi mesafe vardi aralarinda.siyahli adam geceleri hep seytan otu yakardi ve sonmus kamp atesinde seytan otu vardi.otun keyif verici vede bir o kadar irkilme hissi veren bi tarafi vardi.silahsor yanmis olan seytan otlarina tiksintiyle bakti ve yoluna devam etti...
Mesaj tarihi:
ve birden elindeki sopa duriele dönüşür ve elindeki sopa sandığı şeyle savaşmaya çalışır yedekte birde clymore taşıyordur ve elindeki clymorla karşı atağa geçer sonra birden...
Mesaj tarihi:
sonra uzaylılar tüm ba ti halkını kaçırır admini patisi demez hepsini kaçırır clymor hariç çünkü clymorun horlamasından korkmuşlardır ve artık herşey clymorun elindedir tüm pati clymorun elindedir ...
Mesaj tarihi:
bu kadar korkunç horlayan birinin canlı kalmaması gerektiini düşünen uzaylılar, 5700 kişilik bi uzaylı ordusuyla geri dönerler.
clymor bakar ve sırıtır; çünkü bi bildii vardır.
  • Yeni Oluştur...