Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animatrix ( izledim )

Peka

Öne çıkan mesajlar

eet vcd sini buldum
9 bölümüde izledim

final flight of osiris
second rönesans I
second rönesans II
Beyond
A Dedective story
Program
dierlerini hatırlamıyorum şuan

hepside gerçekten çok küsel
hepsinin çizimleri farklı biri manga biri siyah beyaz biri çizgi filim falan hikayeyi en başından anlatıyor
silmarillion - güç yüzüklerine dair
tadında denebilir . ayrıca o reloaded'da neonun paçasına yapışan çocukla ilgili bişeylerde war o çocuk aşmış zaten
kendi kendine matrix i fark ediyo sonra irc den (eehe) -rüyalarımda gördüklerim , gerçekte yaşadıklarımdan daha gerçekçi geliyor bu nası olabilir? gibi bi laf ediyor neo çıkıp
- gerçekte yaşadıklarında daha çok yalan , rüyalarında gördüklerinde daha fazla gerçek war . falan diyor ve çocuk kendi kendine uyanıp matrixten kurtuluyor neoda bunu alıp gemiye zion'a götürüyor falan .

neyse kasıyım izleyin kesin hepisi güzel .[hline]eeh eytere be!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 20 May 2003 20:38 tarihinde demiş ki:
o hikayede bi sakatlık var yaw
çocuğa hap vermeden nası buluyolar?
neoda bisürü kasmışlardı mesela...[hline]Endure. In enduring, grow strong...

helal lan süpersin bende izleyen biri çıksada tartışsak şu konuları diyorum
dediğin gibi tam bir sıçasko

ayrıııcaaa o dedektif wardıya trin'in kurtarmaya çalıştığı
ona ajan girdi diye vurdu triniti

e peki ilk filimde ajanlar nie neo yu falan kovalamaya kasıyorlarki ?
direk içine girsinner :D

hadi neo gemiye bindikten sonra kaçak yayınla giriyo falan olsun da daha neo parken bile ajanlar kovalamaya kasıyor ?[hline]eeh eytere be!
Sosyal ağlarda paylaş

said:

hadi neo gemiye bindikten sonra kaçak yayınla giriyo falan olsun da daha neo şoparken bile ajanlar kovalamaya kasıyor ?[hline]eeh eytere be!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 20 May 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
said:

hadi neo gemiye bindikten sonra kaçak yayınla giriyo falan olsun da daha neo parken bile ajanlar kovalamaya kasıyor ?[hline]eeh eytere be!

Çocukla Neo'nun karşılaşması bence rastlantı olabilir, haplar illaha gerekli değil sonradan yutturmuşlardır çocuğa.
Trinity olayına gelince açıklayayım: Orda ajanlar Neo'nun herhangi bir tehdit yaratacağına inanmıyorlar asıl istedikleri Zion'a giriş kodları zaten Neo'yu yakaladıklarında "anlaşma yapalım sen Morpheus'u bize getir biz seni rahat bırakalım" gibi bir teklif soruyorlar yani ordaki tek amaç Morpheus'un yakalanması ve Zion'un kodlarının alınması.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de baaluo bir şey unutuyorsun burada, o allahın kıçı kırık ajanıyla Neo işi kapmadan önce baş edebilen kimse yoktu, dolayısıyla adamların bir kişinin geçmesi geçmemesi gibi bir dertleri de fazla yoktu, bunu balık tutan bir adam gibi düşün, büyük balığı yakalamaya çalışırken büyük balıktan da büyük balığı elinden kaçırıyor. Yani kendimi anlatabildiysem =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

Osiris'in çizimler harika. Renaissance konuyu çok iyi anlatıyor. Güzel bir seri. Çıkıcak dvd de sadece bunlarmı olucak ?

Yanlız çoğu böyle depresik. İnsan izlerken film olduğunu bilsede, robotlar tarafından enerjisi çekilen insanların delirip o anda gülmesi baya insanın içini karatıyor.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

anime sevmiyorsun herhalde...

tamam osirisin bilgisayar animasyonu olması felan çok güzel.

ama program, second rönasans felan çok güzel adamlar. nesi "sıçanzko" onu anlamadım.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
kafama bir çok şey takılmıştı ve de not almıştım ama şimdi unuttum ve ahtırladığımı da yarım yamalak sormaya çalışıcam

uyanan bir insan World Record da olduğu gibi kapsülün içinde uyanmıyor mu???

Peki Neo gibi uyanan insanlar o kapsülün içinden çıkmayı nasıl başarıyorlar
yani World Record da uyanan birisi kapsülde kalmak zorunda kalıyordsa bedeni orada sıkıştyığı için, Neo falan nasıl çıkmayı başarıyor
bunun kırmızı hapla alakası var mı hem olsa bile bir hap aldın diye bütün vücudun kapsüllerden Zion'a falan nasıl taşınacak

Belki çok basit bir şey ama Matrixe abartı i,lgi göstermeyen onun üzerinbe felsefe vs. falan yapmayan kafa yormayan ben için kafaya takılan önemli bir soru

cevabınız bekliyorum[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

Neo nun icine giremiyolar direk filmde, en basta cunku onun secilmis olan olarak dusunuldugunu bilmiyorlar. Ve Neo nun icine girerse Ajanlar, Morpheus lari yakalmalari icin son sanslarini kacirirlar, cunku Neo ya soktuklari o bocek bir cesit tracking aleti ilk filmde.

Dedektif olayinda ise dedektif onemsiz vir kisilik, zaten yakaladiklarinda da oldureceklerdi, direk oyle oldurduler.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

Neo yu kurtarirken hap iciriyorlar, ve boylece midesine giden yolu buluyolar bi sekilde daha sonra o siviyla, orayi ben de tam anlamadim, ama benim tezim Neo nun kendi vucudunu calistirmasini sagliyolar bi sekilde o akinayla, ve sonra Nebuchadnezzar ile kurtariyolar o dunyadan.

Kosucu olayinda (World Record) adam dunya rekorunu kirarak isterse sinirlari zorlayabilecegini ogreniyor, ve bunu degistirebileceigni ogrenince bir skeilde herseyi gorebiliyor. Ajanlar bu nednele kovaliyolar.

Dedektif olayinda dedigim Detective Story de en sonda adami ele gecirmesi ajanin.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

1.o hani robotların bir üsse saldırı düzenlediği bölüm var ya(hatta insanlar 1 tane robot yakalayıp kendi saflarına göre proglamlıyorlar,o ince ayakları olan robotların filmi)orasını anlamadım
2.O kedisi kaybolan kızı anlamadım
3.Birde kızın bir tanesini geminin tekinde deniyorlar böyle değişik bir simulatörde sınav gibi birşeye tabi tutuyorlar.ORasınıda açıklayın lütfen.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 05 September 2003 22:54 tarihinde demiş ki:3.Birde kızın bir tanesini geminin tekinde deniyorlar böyle değişik bir simulatörde sınav gibi birşeye tabi tutuyorlar.ORasınıda açıklayın lütfen.

oradaki sinavin esas amaci,tekrar bi sansin olsa matrix e geri donermisin vs ile ilgili,karsidaki adami gercek saniyor kiz ama degil,simulasyondaki bir program,kiza matrix e geri donecegim hersey ayarlandi,sende benimle gel diyor,kiz hayir diyince adam zivanadan cikiyor tabi..saldiriyor,yengemiz(?!) beyefendiyi oldurdukten sonra disari cikinca oldurdugu adami goruyor ve "butun hepsi bir testti,gercekten bizdenmisin diye ogrenmemiz gerek" diyor(sanirim bu testi herkese yapiyorlar.)Kizda gercegi ogrenince yumrugu cakiyor[hline]Ranger : Druid(Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...