asterix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ben telefonu aldığımda ( 6630 ) yanında bilgisayarla bağlantısını sağlamam için yanında bi kablo verdiler... bi ucu telefona oluyo...öteki ucuda usb . o kablonun adı ne ve fiyatı nekadar...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Data kablosu. Data cable Usb kablosu v.s. v.s. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 19:09 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tşk... peki ben o kabloyu satabilirmiyim ? bende bluetooth var onu kullanıyorum... data kablosunuda hiç kullanmadım açmadım bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 5-6 m a anca satarsın bence. Ama bana göre bluetooth tan daha kullanışlı. İstediğin klasore atıp düzenleme yapabiliyorsun. Veri aktarımı çok daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet bluetoothla çok yavaş oluyor onunla anında atabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Dku-2 veya Dku-5tir o. Suruculeri genelde ayni olmali zaten sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar