Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet arkadaşlar arxchill artık başkalarının elinde bu olay yaklaşık bi ay önce oldu biri bütün bilgilerimi bulmuş ve charı cypherde 62 lik rogla takas etmiş ben 0 dan char açıyorum ama eskisi gibi oynarmıyım bilmiyorum... bu arada pati geri gelmiş şimdiden hayırlı olsun herkese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yuh yaw sende gittin :S neyse kanka sıkma canını oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 boşver kanka bu oyun böle gelmiş böle gider :( biri kasar diğeri gelir elinden alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 valla butun arkadaslar ya bırakıyo ya hack yiyo yakında bende offline k.e diycem heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok ben bırakmadım bırakmamda şu an yeni id almaya çalışıyom alırsam başlıcam tekrar kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 elimden geldigi kadar yardımcı olurum kasmana once 63 olayım solo harpy yapcam senide alırım baya kasarsın heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 saol kanka eksik olma ben şu an yeni id aldım akşama oyuna giriyorum tekar mage açacam yardım edermisin demicem çünkü yardım edeceğini biliyorum şimdiden sağol zaten 2 3 arkadaş id almamı bekliyo... bu arada 63 olana kadar ben 60 olurum herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok az kaldı baya troll de gunde %10 kasıyom orc lar basmasa bide daha cok olcakda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 trollde çok ii xp war tabi kastırırlarsa adamlar rahat durmuyoki gelen partiyi dağıtıyon ondan sonra senin partini bozmak için adamlar ordu ile geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aynen oyle oluyo kestikce daha cok sayı olarak geliyolar kestikce cogalıyo bunlar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 amip gibi şerefsizim o bişi değil en son dağıtamıcaklarını anlıyolar 2 tane 70 warior getiriyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Muhabbeti bölmiyim dedim ama geçmiş olsun. Çok kötü bişi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 oyle valla rahat bıraksalar 1 haftada 1 lvl bile alırım o kadar basıyolar spotu yinede %10 kasıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya merak ettim o %10 için ne kadar uraşiosun (bende kasmayı düşünüorumda ondan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 8 saat suruyo ortalama ama kastıgın partiye gore degişiyo tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 abi walla cook üzüldüm gecen gün yazmıştım senin chacr. a adam ben bu chacr ı satın aldım dedin bana adanalıyım dedi abi hatta senin cheyper e gectini söyledi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 geçmiş oLsun ne demek oLduuğunu iyi biLiriM hacklenseM bi daha bu oyunu oynamam o başka ama boL şans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 saol 59_cent kardeş anca nete girebildim şu an banada aynı şeyi söledi cypherde 62lik bi charla takas ettim dedi.. nese sağlık olsun şimdi yeni bi char açtim yavaştan yavaştan kasıyoz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ares desin dimi lem yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 o değilde bu aralr şirinyer ve buca civarında hack baya arttı ayrıca arkadaşlar adını vermedikleri bi kafeden 8 milyar oyun parası aldılar 61 lvl priest master oldu ben oyunu bıraktım eğlenmek için lineage oynuyom çokta rahat yere düşen itemleri değer olmasına rağmen adamlar almıyor onlar senin diyip neyse geçmiş olsun tekrardan bırak bu oyunu baştan kasma:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tekrar aresteyim baştan kasıyom şu an 20 küsür oldum ama eskisi kadar abartı oynamıyom arxchillle önceden muhabbeti olanlar dikkat etsin hiç bi şekilde tradete atmasınlar bu arada bende şirinyerliyim.... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 endless sen humandın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yes :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 üzüldüm dostum:( gecmiş olsun bişey ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 saol fc tek isteğim war lvl kas pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar