MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 her pazartesi yeni bir haftanın başlangıcı...ve her pazartesi yeniden erken kalkmak için uğraş vermeye, odamı toplamaya, dersleri dinlemeye, çikolata tüketimimi azaltmaya, sevdiklerimi aramaya, kitap okumaya....ve bunun gbi bi çok şeye "uğraşıyorum".... yapmaya çalışıyorum. oha 4 ay! ama hakkaten oha, pardon, kabayım ama oha! 4 ay nası katlanıcam bu okula ve 4 ay boyunca yeni başlayan haftalara!... sıkıldım yahu, bu gün okula gittim, yarım gün işkence gibi geldi. sevmiyorum okulu, hocaları, insanları. bn kendi arkadaşlarımı, kendi işlerimi seviyorum..içime sıkıntı oldu, geçmicek sanki 4 ay...geçse nolucak öss!! sonra eylülde sınavlar...ahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bu kafayla yalan olursun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 saol be kardeş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :( allah belanı versin ösym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Hmm sanki benim durumumun bir farklı hali,dershaneye gidiyorum bir tane arkadaşım yok,zaten öss ye dogru düzgün bir hazırlanmamda yok,sürekli herşeyi kendime dert sıkıntı ediyorum 2. kez öss'yi yalan etmek için herşeyi yapıyorum ama bir yandanda bunun olmamasını bir düzene girmeyi ders haricindeki hiçbirşeyi umursamamak istiyorum ama haftada 4 günümün geçmek zorunda oldugu dershane ve içindeki sahte insanlarla olmak istemiyorum sonuçta ben robot değilim tek kelime etmeden bütün günümü geçireyim neyse sabretmeye çalış 4 ay kalmış şurda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 beni korkutmayın.seneye napcam ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aslında ben yalan olurum da.. ösym öss artık her neyse onunla işim yok! çünkü ztn konservatuar sınavları için yeterli olucak ölçüde, biraz da hoca dokunuşlarıyla çalışmaktaym, sınava nazır olucam. yani ben bomboş, işsiz güçsüz, gelecğini hiç düşünmeyen, tv ya da net karşısında bütün gün oturup zaman öldüren bi insan diiliM:D ama sorun, okul ortamını ve o okulda yapılıcak sınavları HİÇ sevmemeM. özellikle sınavlar..o saçma tarih soruları, din dersleri, gerizekalı fransızcacııııı öss içse, deneme sınavlarım gayet iyi ztn...ama okulu anlatamam ya! of çok çok sıkıcı!:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 khalad snnkini şimdi okudum ve anladım galiba...:( ama ne biliyim bi üçüncü sene kabus! biraz kassan..hiç alakam olmadığı insanlarla aynı sınıfta olmaktan bn de çok sıkılıyorum, bn de çok mutsuzum amaa...işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @MaUWw: zaten kasmak için kendimi kasıyorum ama sonunda yine kendimi aynı yerde bilgisayar başında buluyorum burda bir yanlışlık var ama ben hala çözemedim :S Ben o konservatuar olaylarınıda geçirdim cidden çok karmakarışık bir yaşantım var bazen ben bile ne kadar çok şey yapmışım diyorum neyse konservatuar gibi güzel bir seçenegin var gerçekten çok güzel keşke bende zamanında değerlendirmiş olsaydım...'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evt..aslında konservatuar bnm için seçenek bile diil artık..yapmak istediklerim için küçük bi araç. ztn üniversitede boğaziçi psikolojiyi kazansam da..bnm istediğim bu diil derim gitmem:) sorun ne aslında...4 ay! bn hazırım, sınavlara vs...çook zmn var ve bnm hiç bi arkadaşım yanımda olamıyor:( sonuç; gül, eğlen...güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sayılı vakit çabuk geçermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sayılı vakit çabuk geçermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ortalama insan ömrü 70 yıl desek, 16-17 yaşında olsan teorik 650-700 ay daha sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 forgiver saol yaşamakla sorunum yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sevmeye calıs baskaturlu olmaz yoksa halin duman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 lol liselere yine tatil yapıp yine bizi eve yolladılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 offf ayni durumdayim ya bugun okuldaki 80 dakka matematik dersi yerine herhangi bir cin iskencesini tercih ederdim yani simdi kafami koyup uyuysam hocaya ayip obur turlu bana ayip anam babam olmasa valla birakip gidicem liseyi bu ne beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 offf ayni durumdayim ya bugun okuldaki 80 dakka matematik dersi yerine herhangi bir cin iskencesini tercih ederdim yani simdi kafami koyup uyuysam hocaya ayip obur turlu bana ayip anam babam olmasa valla birakip gidicem liseyi bu ne beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 daha benim icin donem baslamadı yarın baylayacak maalesef nie baslamadı cunku bunye daha hazır deıl maalesef 4 ay war önumuzde we öss benim gibilere simdiden gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ay aynn. 4 ay çabuk geç!! girelim şu sınavlara çok canımız yanmasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @SPectre88 snnki de aynn bnm gbi bi durummuş. yoksa bn mi çok tembelim... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sınava girmesi değilde sonra baklemsei daha zor walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tellos ölle bi durumda akli dengemi yitiririm.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 oh dıyceksınız öss bıttığınde sıkın dişinizi.. ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar