Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 ay çalışmaya çalışarak geçerse..

MaUWw

Öne çıkan mesajlar

her pazartesi yeni bir haftanın başlangıcı...ve her pazartesi yeniden erken kalkmak için uğraş vermeye, odamı toplamaya, dersleri dinlemeye, çikolata tüketimimi azaltmaya, sevdiklerimi aramaya, kitap okumaya....ve bunun gbi bi çok şeye "uğraşıyorum"....
yapmaya çalışıyorum. oha 4 ay! ama hakkaten oha, pardon, kabayım ama oha! 4 ay nası katlanıcam bu okula ve 4 ay boyunca yeni başlayan haftalara!...
sıkıldım yahu, bu gün okula gittim, yarım gün işkence gibi geldi. sevmiyorum okulu, hocaları, insanları. bn kendi arkadaşlarımı, kendi işlerimi seviyorum..içime sıkıntı oldu, geçmicek sanki 4 ay...geçse nolucak öss!! sonra eylülde sınavlar...ahh.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm sanki benim durumumun bir farklı hali,dershaneye gidiyorum bir tane arkadaşım yok,zaten öss ye dogru düzgün bir hazırlanmamda yok,sürekli herşeyi kendime dert sıkıntı ediyorum 2. kez öss'yi yalan etmek için herşeyi yapıyorum ama bir yandanda bunun olmamasını bir düzene girmeyi ders haricindeki hiçbirşeyi umursamamak istiyorum ama haftada 4 günümün geçmek zorunda oldugu dershane ve içindeki sahte insanlarla olmak istemiyorum sonuçta ben robot değilim tek kelime etmeden bütün günümü geçireyim neyse sabretmeye çalış 4 ay kalmış şurda...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben yalan olurum da..
ösym öss artık her neyse onunla işim yok!
çünkü ztn konservatuar sınavları için yeterli olucak ölçüde, biraz da hoca dokunuşlarıyla çalışmaktaym, sınava nazır olucam.
yani ben bomboş, işsiz güçsüz, gelecğini hiç düşünmeyen, tv ya da net karşısında bütün gün oturup zaman öldüren bi insan diiliM:D
ama sorun, okul ortamını ve o okulda yapılıcak sınavları HİÇ sevmemeM. özellikle sınavlar..o saçma tarih soruları, din dersleri, gerizekalı fransızcacııııı
öss içse, deneme sınavlarım gayet iyi ztn...ama okulu anlatamam ya! of çok çok sıkıcı!:(
Sosyal ağlarda paylaş

@MaUWw: zaten kasmak için kendimi kasıyorum ama sonunda yine kendimi aynı yerde bilgisayar başında buluyorum burda bir yanlışlık var ama ben hala çözemedim :S Ben o konservatuar olaylarınıda geçirdim cidden çok karmakarışık bir yaşantım var bazen ben bile ne kadar çok şey yapmışım diyorum neyse konservatuar gibi güzel bir seçenegin var gerçekten çok güzel keşke bende zamanında değerlendirmiş olsaydım...'(
Sosyal ağlarda paylaş

evt..aslında konservatuar bnm için seçenek bile diil artık..yapmak istediklerim için küçük bi araç. ztn üniversitede boğaziçi psikolojiyi kazansam da..bnm istediğim bu diil derim gitmem:)
sorun ne aslında...4 ay! bn hazırım, sınavlara vs...çook zmn var ve bnm hiç bi arkadaşım yanımda olamıyor:( sonuç; gül, eğlen...güya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...