StarAdam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 burda hep ciddi konularmı konuşulur snndeki geyik eğlenceli şeyler konuşulmazmı :unknown:
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 "amcam minibüs alacak ne marka olsun?" gibi konular konuşulmaz.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hmm o konuşulsa bile sam senin adın niye sam pek konuşulmaz[hline]Deli Kupheli
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ama geyigin allahıda döner zamanı gelince.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 post kasanları sevmeyiz amaçları doğrultusunda cevap bekleyenleri severiz post kasanları sevmeyiz eğlenmeyi sevenleri severiz post kasanları sevmeyiz birbirimizi severiz post kasanları sevmeyiz foruma sıcak yuva atmosferi katmayı severiz ama post kasanları sevmeyiz[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Yani geyiğin de bir dozajı vardır. Su içtim diy bir thread açmak geyik değil, saçmalamaktır. Belli bir düzeyde geyik yapılır. Zaten pekde ciddi, resmi konuşulmaz burda nerden vardın ki o kanıya.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 seviyeli olduğu sürece her türlü şey konuşuluyor,seviye olmadıktan sonra pekte eğlenceli olmaz zate[hline]Eclipse:Eive Ikeste
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 u nubi?[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 pşt pşt bünyenin yokluğundan faydalanma deep bu arada yok yok nubi diil diilsin dimi[hline]Deli Kupheli
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 belli ki staradam'ı pek tanıyan yok, soruyu neden sormuş anlaşılmamış gibi.. ;) benim bildiğim kadarıyla kendisi tolkien fantezi edebiyatı için neyse "su içtim dilim yandı" ekolünün osu.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 sam öyle bi cümle ettin ki idrak edemedim. Idrak liflerim koptu.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 özenmeyelim :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
hella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bence m2000 özel üretim alın, 100 tane varmış[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ahanda paralyze anca geçti. Şimdi anladım :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 estel şöyle izah edeyim, bunda da olmazsa bildiğim iyi bir fizyoterapist var.. :) staradam kardeşimizi snn konu dışı'nı geçtiğimiz yıllarda takip edenler "su içtim" başlıklarını ilk açan ve zilyon tane ban yiyen kişi olarak hatırlayacaklardır. esasen "su içtim" dragonlance gibidir yani sonradan zorlama yazılan bişidir şan şöhret için, olayın lotr'u "amcam minibüs alacak ne marka olsun?"dur. ve ilk başlatan kişi de staradam'dır.. :-p keşke o başlıklardan bir tane kaydetseymişim, ne demek istediğimi anlardınız.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
hella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Silthanas, 06 September 2003 00:30 tarihinde demiş ki: bi de hella sari halojenleri taktik mi karlik'a.. allah..[hline]Külliyen Yalan... hehe çaktırma =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 06 September 2003 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 tamam ya anlamıştm samcim ama yinede örnekli açıklama için saolasin.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 goruldugu uzere biz, hepimiz cok ciddiyiz...
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 nukem'den cekirgelerine tawsiyeler 1: said: Nukem_Verite, 06 September 2003 00:44 tarihinde demiş ki: kendinizi paticiğin bi parçası gibi hissetmeniz lazım
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Nukem_Verigi: Post sağa, post sola. Unutma Sam-san, post sağa, post sola. Bütün forumu.[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 gayet de ciddi bir komünüz burada ciddiyetsizlik yapanları cıvıkları sevmeyiz onları nektarın cıvıkyerleri gibi bıçaklarımızla söküp atarız hmmm nektar da lezzetliymiş... ne diyordum... ha evet bizciddiyiz gayri-ciddilerle karıştıramyın lütfen[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Craven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bizler tavşanlar gibi samimiyiz. çok b@b thé kénk insanlarız.[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Diğer Forumlardan Farkı.[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
StarAdam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ozaman abiler bizler her zaman hazırız burayı şenlendirmek için
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Craven, 06 September 2003 00:53 tarihinde demiş ki: bizler tavşanlar gibi samimiyiz. çok b@b thé kénk insanlarız ben mi çok fesat düşünüyorum yoksa sen mi fesatsın? "Neden tavşan hayvanını seçtin samimiyetimizi örneklendimek için?" Bu sorunun cevabını alabilir miyim? Merak işte :D[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
Öne çıkan mesajlar