ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Microsoft' un şu yamuk yumuk klavyelerinden vardı bir aralar. Hatta türkçesi de çıkmıştı. Onlardan satan biir tane bile site yok mudur? Ya o klavyeden yok ya da türkçesinden yok. Var mı onlardan satan bir yer bilen.[Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 September 2003 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Aha bir de bu varmış gözden kaçırmışım. Yok mu bu klavyelerden bulabileceğim Türk bir internet sitesi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ahada 1.si burdada bikac tane war [hline]imzada neymi$? [Bu mesaj thanatos tarafından 05 September 2003 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 alakasız ama ben logitech mx lere hayran kaldım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ah Belgarion ona bakarsan ben de Logitechlere hastayım ama onda aradığım model hiç bulunmuyor. Zaten Microsoft Naturalleri bulamadıktan sonra Logitech' inkileri bulmak nerdeyse imkansız. Hem fiyatların pahalı olması hem de satıcıların baltalaması yüzünden Logitech firmasını cogu kişi tanımıyor. Satıcılara Logitech dedim mi "ne gerek var A4 al" diyor ki maalesef a4 ün hiç bir ürünü Logitech' in yanından dahi gecemez. Bana kalsa Microsoftt da almam ama aradığım tipte klavyeyi bir tek Logitech ve MS üretiyor. Ama maalesef ben de onu bulamıyorum. MX' e gelince de MX' e o kadar para vermek istemiyorum çünkü eğer o kadar para vereceksem Logitech Cordless Fredom Pro gibi bir model var ona veririm daha iyi gibi geliyor. Bu arada Thanatos verdiğin linkler için teşekkürler ama o linklerde yukarda söylediğim 3 klavyeden biri maalesef yok. Hem yampirik klavye olcak hem de TR klavye olacak anlayacağın benim işim zor. Ben en iyisi gidip ucuzundan bir Logitech alayım. Bu arada LOGITECH CORDLESS FREEDOM PRO MOUSE & KEYBOARD ve LOGITECH CORDLESS COMFORT DUO BLACK KEYBOARD & MOUSE' nin resimleri de bunlar. Eğer son resmini gösterdiğim Logitech'lerden birini de bulabilen olursa canıma minnet valla hoplaya zıplaya alırım.[Bu mesaj ghaldszar tarafından 05 September 2003 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 evet çok az çeşidi var. kadıköyde bakındım biraz mx modelleri yok. hep dandik şeyler dolu.ben senin istediğin ms türkçe hiç görmedim abi. hep ingilizceydi gördüklerim:/[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Evet benim de aramadığım sormadığım dükkan ve bakmadığım web sitesi kalmadı. Yok bir türlü bulamadım. Bir aralar türkçesi çıkmıştı hatta fiyatları çok yüksekti onceleri sonra düştü felan ama şu anda kime sorsam artık onlardan yok diyor. Yıllardır heves ediyordum o klavyelere ama artık bu sevdadan vaz gecmem gerektigini anladım. Aslında en çok hoşuma giden klavyeler IBM ve Siemensin eski sistemlerde kullandıkları o kocaman klavyeler. Bankalarda kullanılan sistem bilgisayarlarında felan çok kullanılır hatta genelde F klavye felandır. Onlara baylıyorum. Hem çok sağlamlar hem de tuşları çok rahat. Ama bir bilgisayarcı arkadaşıma sordum hala varmış onlardan ama acayip pahalıymış. Neden bir türlü de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar